Rouge JartiyerliKedi soruyoruz merak ettik cünkü genelde herkes kendini yansıtan kendine uyumlu profil resmi seciyor. hatta birbirimizi öyle tanıyoruz, bizle özlesiyor. senin profilin seni tasıyor .o yüzden merak ettik neden mesela
Olivetti Rouge belki petshopta falan çalışıyordur onlar kedi köpek çiftleştirip satıyor yA 😂 ama yine de fotosunu çekmesi bile ilginçken bunu pp yapması bana pek şey gelmedi … şey işte 😂😂😂
Tecrubekonusuyor Rouge buna sonuna kadar katılıyorum bende hep kişileri fotosu ile hayal ediyorum böyle bağdaşınca daha güzel oluyor 🌺
Rouge Olivetti yani yinede ciftlestirme işini yansıtmak istemezdim .ben ek iş olarak pasta yapıyorum pasta da koymadım neden yapıyım ki .ama işim beni yansıtsa belki koyardım .tercih meselesi demekki bizde merak ettik🤷🏻♀️😂
Ozge49595 JartiyerliKedi 21 haziran 2020 profil resmine hic dikkat etmemiştim ben onu normal yavru kedi olarak hep görüyordum nasıl bi korsem😄😄
JartiyerliKedi Ozge49595 kız 3 aylık demedin mi bebiş nasıl 2020 oliyo😂 İşte doğru görmüşsün bebiş sonuç yavru kedi🤣