Sananebesalak çok güzel soru.. öncelikle kendime dürüst olarak cevap vermem gerek. 6 senelik evliyim. İlk görüşte aşk martavalına inanmam ama ilk gördüğüm an aşık oldum. O oldu mu bilemem. Kendi duygularımın bile adını şimdi şimdi koyabiliyorken. Evlendiğimizde herkes gibi evlilik oturana kadar problemlerimiz oldu. Şimdi daha rayında giden bir ilişkimiz var. Kavga etmiyor muyuz? Arada tabi ki ediyoruz ama artık ileri gitmeyip geri adım atıyoruz. Belki yaştan belki yaşanmışlıktan bu duruma gelmiş olabiliriz. Hala aynı aşk sürüyor mu bilmiyorum. Ama akşam eve gelsin diye bekliyorum. Hala bana güzel bir şey söylediğinde utanırım. O ilk gördüğüm çocuğu kafamda masal kahramanı gibi hayal etmeye devam ediyorum. O ilk gördüğüm çocuğa hala aşığım belki de. Kocamı ise seviyorum. Bilmiyorum aynı adam aslında ama o aşkla gördüğüm göz ile şimdi gördüğüm göz çok farklı. Ama bir şey olsun canı yansın istemem. Bazen ölümü düşününce, onun öldüğünü falan hayal etmeye çalışıyorum ve kalbim o an hızla atmaya başlıyor. Gelelim senin soruna seksüel manada ise hala teni beni çekiyor. Tenine has kokusu beni cezbediyor. Çoğunlukla seks daveti kendisinden gelir ve ben hep naza çekerim. Ama naz yaparken de haz alırım. Yani kısacası hala haz alıyorum. Biraz uzun oldu okuyan bordo berkskslsş 😄