Ohno Hobileriniz ve fobileriniz🥳 Ben başlıyorum 🤍 Hobim; Sahibinden.com’dan ev bakmak 🤣 Fobim; Lavaboya giderken delikten yılan fare çıkacak diye aklım çıkıyor 2 senedir aşamadım şu durumu korka korka gidiyorum tuvalete😬😬
bitterdelisi24 Ohno iyiymiş hobin 😂😂 Hobim yeni kitaplar almak okumamak.. Fööbim herturlu haşereler.. sinekten bile korkarmı insan
Heyooooo Ohno hayatta en zevk aldığım şeylerden bir tanesi sizin gibi sahibinden ev bakmak😂 Karanlık fobim var benim
zarifhanim Ohno hobim Kırtasiye, Züccaciye ve kitabevi gezmek. Saatlerce gezip karıştırabilirim 😁 Fobilerim çok da bir örümcek ve haşere korkusu ilk aklıma gelen oldu 😰
Ask_hosmus Ohno hobim, uyumak, yemek yemek😂fobim, her türlü uçan herşeyden hızlılar hemen saldırabilirler😂😂
Ask_hosmus Ohno ayy evet bende korkarım delikten yılan çıkıcak diye gtümü kapar diye korkmuyor değilim 😂😂 fare hiç aklıma gelmemişti teşekkürler o da aklımda😂
Birmelekannesii Ohno Hobim, yaz kış yüzmek 😍 Kitap okumak, geceleri oturup dizi film izlemek😃 aklıma tek gelen Fobim, Arı 😕 yanıma yaklaşmasıyla kaçmam bir oluyor😃
Peridehatunu Hobim yemek yapmak temizlik yapmak ve bebek mağazası kozmetik mağazalar gezmek zevkle yaparim 😌 Fobim tüm hayvanlar😐bide pislik fobim var
Orange-woman Ohno Hobim 🥰alışveriş merkezlerini gezmek özellikle ev dekorasyonu üzerine birde cam kenarında manzaraya karşı oturup kitap okuyarak kahve içmek çocuklardan fırsat buldukça tabiki Fobim 🥶küçük büyük uçan kaçan bütün hayvanlar yakın mesafeden kuş bile görsem kaşıntıdan kıpkırmızı oluyorum kabarıyorum hapşırıyorum mide bulantısı yaşıyorum ciddi anlamda etkileniyorum (lütfen hayvan severler kızmasın)