[silindi] Canimkizim 😅😅amuda kalk ay happy momda direk dansı yapan kari vardi onu buraya çağırıyoruz Tülay nerdeysen duy sesimi tulayyyy🤣
bitterdelisi24 birburakannesi hahaha :)) ne yorum almıstı ama 700 kusur falan😂😂😂 unutulmayalar arasında demekkı:))
[silindi] bitterdelisi24 hayir sen kidste actin zaten trol amaçlı onu beraber planlanmıştık o değil kiz happy momdaki😅
bitterdelisi24 bitterdelisi24 ordada böyle grubumuz vardı samimi oldum kısıler onlarla dalgasına açtık:) çoğu anladı saka oldugunu da ciddiye alanlarda oldu :) baya eglenmıstık
Glr_09 Buzlulimonatam eşim nişanlıyken bana almıştı alışveriş merkezinden parfümcüfr evlenene kadar kullanmadım gerçelten insan kıyamıyor
Glr_09 Buzlulimonatam eşim o zaman 4 yıl önce almıştı 400 tl ama değiyor fiyatına azıcık sıksan kokusu günlerce kalıcı
bitterdelisi24 Miskin yarısı inandı ya 😂😂😂 baska postan konusuyorum ama sakasına post acıcamı ona ragmen ciddi ınannalar üzülme dıyenler oldu😂😂😂
Glr_09 Buzlulimonatam mutlakkkaas bütüün kadınlara tavsiye ederiim harika ötesii resmen kudurtuyor eşim izin vermiyor kullanmama sadece yatakta 🤣🤣