Zehra Doktora gıtım mı ne dıyor sunuz kı hamıle. Kalmak icin ilac verıyor bende istıyorum hamıle kalmak ama doktora ne dıcem bılmıyorum
YelizKenanGlsahin Arkadaslar iyi geceler bende yaklasik 4 ila 5 sene dogmkntr hapi kullandim 5. ayda biraktim ama benimde tutmuyor bir turlu ? Ne yapmam lazim bir fikir verrmisiniz
YelizKenanGlsahin Folik asit mi omu yardimci oluyor gebe olmamda bide peride takvimindeki dogurganlik gunleri tutuyormu acaba tecrubesi olan varmi
Peride YelizKenanGlsahin Merhaba tatlım, uygulamamızdaki ovülasyon dönemi "tutmaktadır." Fakat bazı kadınların ovülasyon dönemi programlarla hesaplanmayabiliyor. Ovülasyon döngünü en iyi doktorun bilir.🧚🏼♀️
Rasev YelizKenanGlsahin folik acid bide dyufaston dokdorunuza danisib alin çogu kisi hamile kalmak icim kullaniyo ama ben hamileligimde ikisinide aliyodum 12haftaya kadar 2ci hamileligimde tedavi aldim ozaman dokdorum dyufaston yazmisdi
Feruza Esme89 benimde adetim düzensiz pcos var 3 ay dogum kontrol hapi kullandim hiç adet olmadim sonra bitkisel kürler yaptim adet oldum bu ay ama gecikti test yapiyorum silik çizgi var ama kanda cikmadi
Ahsen Esme89 bende de pcos vardı uğraştık yani baya ama doktorun ilk dediği şey kilo ver olmuştu 62 kiloydum 5 kilo verdim ve kilo verdiğim ay hamile kaldım
Feruza Ahsen a ne guzel hayirli olsun darisi bana ve isteyen herkese ben kilolu deilim 54 kiloydum shu an 2 kilo verdim daha da verecam karin bolgemde sadece yaglanma var iki aydir çok düzenli besleniyorum, siz sadece kilo vererek mi hamile kaldiniz ?