Seksileydiii Günaydın arkadaşlar bi sorum olacaktı.kahvaltıya arkadasım gelecekti milföy falan hazırladm ama bi aksilik çıkmş gelmicek oldı.Sizce hazırladıgım milföyü buzluga atsam olurmuu.Küçük bebegim var yarın tekrar ugraşmamk için
Adamasali Seksileydiii tepsiyle mi buzluğa koyacaksın ..eger poşete falan koyacaksan tepsiyle önce koy biraz buz olsun sonra poşete koy yoksa birbirine yapışır
E_heralde Pişmiş haldr atarsanız nasıl olur ki o , bi de nefret ediyorum gelecem deyip ay işim çıktı diyenlerden. Çocukla mı uğraşayım hazırlıkla mı of sinir oldum 😂
Seksileydiii E_heralde aynen canm çok kızdım ama belli etmedim tabi😀pişirmemiştim daha ama pişirecek gibi tepsiye dizdim hazırlamştımm
E_heralde Seksileydiii haa evet öyle ata bilirsiniz ben sandım pişmiş diyorsunuz. Benim de öyle yapmışlığım var tepsi karışık atmlşdım buzluğa. Gelecek te gelemeyen misafirlerim vardı 1 hafta kaldı buzlukta öyle. Ama ustune bir şey kapatın açık kalmasın . Çıkarıp pişirdiğimde miss gibiydi bödek belli olmuyordu bile
E_heralde Adamasali evet böyle yapması doğru unuttum demeği Seksileydiii kusuruma bakmayın detay veremedim