Bomonti derdin bin olmuş bana laf sokma peşindesin … etme… gencecik kızsın üni okuyorum diyorsun yazık değil mi sana … millet sana ne akıllar veriyor sen hala 2. Kere evlenmek istemiyorum diyorsun . Bebek konusunda da kafan karışık. Yavrum şimdi valizi topladım kenarda duruyor diyorsun yA o bebek doğunca öyle valizi kenara koyup bekletme şeyin olmuyor biz sana bunu anlatmaya çalışıyoruz . Şimdi gidip gitmeme konusunda 15 kere düşünüyorsun yA bebek olduğu zaman 1005 kere düşünüyorsun … bebek bir evliliği asla kurtarmaz daha da uçuruma sürükler… kocan bebekle yola gelmez bebekle daha da yoldan çıkar… bu arada senin bebeğin olup olmayacağının karar mercii ben değilim ama keşke bi karar mercii olsaydı da senin postlarını okuyup bebek yapmanız sonucunda size bi ceza yaptırımı uygulasaydı.. Ben herkes ürememeli derken aslında seni değil eşini baz alıyorum .. gözünü sevem postlarını dön bi oku sence senin kocan üremeli mi… senin postlarında anlattıklarından bi tanesini benim kocam yapsa çoktan gitmiştm. Koca dediğin nedir yA boşa gitsin Allah aşkına nedir yAni