strawberry derhal bir psikologa girmelisiniz
Kız kardeşim 😏😏
Yakın akrabada vardı aerkek coocugu anneyle. Yatmaya alışmış annneesi olmadığında başörtüsünu boynuna dolayıp yatiyormis anne kokusuna alışkanlık mi desem bilemedim iki kız çocuktan sonra gelen erkek çocuk ve el bebek gül bebek buyutulme
Herneyse annem anlatırdı evlenene kadar annesinin başörtüsü ile yattı diye
Yaşadığı bir travmadan dolayı bu şekilde davranıyor olabilir. Derhal bir psikolog görsün yoksa hayatı kendine zehir edecek..
strawberry Bu durumun cahil cuhela ile ne ilgisi var onu anlamadım?
strawberry norma bir davranış değil psikoloğa görünsün
strawberry belki de anne ve babasının cinsel bir hayatı olmasını istemiyordur küçükken anne ve babamın gece banyo yaptığını duyunca çok sinir oluyordum ama tabi yataktan çıkmazdım o ayrı
strawberry 19 yaşında bir kızın annesi yanından gidince yatağında beraber uyumayınca ağlaması normal değil. Çocukların bu huyu 7 yaşına kadar bırakmaları normal sayılır. Anneniz de fırsat vermiş sanırım bu duruma, yani yıllardır böyle ise. Kız kardeşinizin psikiyatriye görünmesi lazım lütfen ihmal etmeyin. Bir korkusu sizin anlamadığınız bir düşüncesi var demek ki..
strawberry su an kızımda benle uyuyor ben uyuyunca kalkıyorum korktum bi insallah öyle olmaz 😂 şaka bir yana bi yardım aldınız mı bu konuda psikolojik bir yardım belkide başka sıkıntısı vardır sizlere söyleyemiyor olabilir
strawberry Babanızla kardeşinizin ilişkisi nasıl? Annenize çok düşkün ve kıskandığı için yada bir şeylerden korkmuş ve o korkusunu yenemiyor olabilir.
Sorun ya kardesinizde ya babanızda.. dilim varmıyor ama kardeşinizi psikoloğa götürdüğünüzde ortaya çıkacaktır sorunun kimde olduğu..
Ogretmenhanim katılıyorum…
strawberry soktayim suan cidden cok sasirtici ilk kez duydum bende annemle babamla yatardim ama onlar yatakda yatardi ben kendime yere yorgan sererdim hatirliyorum 10 yasinda falandim babam is yuzunden 6 ay yurt disinda kalirdi geldiginde yere serer odalarinda yatardim annemin geceligini buldum yirtmistim falan cahillik iste sebebi de babamı kıskanmamdi sonra geçti bitti 19 az degil annenizle babanizin evliligi iyi zedelenmemis bence doktora gidin hemen
Ogretmenhanim babam da bu duruma tepkisini koyuyor ama napsin yapcak birşeyi yok maalesef korkuyorum diyor
strawberry psikolojik destek alması lazım kesinlikle ben şeyi merak ettim kardeşiniz normalde nasıl bağsınız bir birey GB mi yoksa sosyal hayatta da anneye bağımlı mı?
Selinnnnn anneme bağlı canım
strawberry işte o kötü malesef kolaylıklar dilerim.