Kızlarrr mobilyalarınızı nerden aldınız ve memnun musunuz öneriniz var mı her şey ateş pahası almışken kötü bir yerden almak istemem

Yenigelin Cardin’den aldım. Salon takımı köşe takımından memnunum kumaşı kolay silinebilen bir model ama mutfak takımının sandalyelerinden pek memnun kalmadım. Sorduğum bir kaç kişi de aynı dertten muzdarip. O sebeple alırken dikkat etmenizi öneririm

Yatak odam kullanılmaz duruma geldi bir sebepten. Almam lazım her yer ateş pahası muhtemelen yerde yatıcaz (şaka tabiki) ama bu nedir ya ben bu paradan az parayla tüm evimi düzdüm 4 yıl önce

Yenigelin İkeaya vivenseye mutlaka bak güzel oluyo. Benimiide istikbal 4yil önce uyguna almıştık bukadar pahali değildi memnunum çok🙏

Yenigelin Yaklaşık 6 yıl oldu. Ikea’dan aldım. Şimdiye kadar bir şikayetim olmadı.🌸

Yenigelin istikbalden oturma odama L koltuk almıştım inanılmaz memnunum diğer eşyalarımıda düğün paketi olarak aldım bellonadan yatak odası yemek odası salon takımı vs içindeydi çok çok memnunum hepsinden annem geçen yıl takım halinde aldı modalifedan hiç ama hiç memnun değil bu tarz şeyleri iyi yerden almak gerek

Yenigelin sadece yatak odam özel üretim avangard vahşet bişeydi sanirim yeni gelin kafası ağır bastı o an öyle gelişti ve daha ilk aydan nefret ettim diyebilirim, şu an hepsi ikea ve mudo diyebilirim çokça memnunum ✨

Yenigelin biz tayinci olduğumuz için modalifedan almıştık hiç kimse memnun değilmiş ama çok sağlam geldi 1 senedir de kullanıyoruz ama şu gold ayaklılarda gözüm yok değil 🤣