Sigara kullanan var mi kizçeler aranızda? Biliyorum hamilelikte sakıncalı belki düşük yapmaya vs.. kadar yol açacak (Allah esirgesin.) Kullananlar arasında bu alışkanlığını hamilelikten doğuma kadar devam ettirenler oldu mu veyahutta var mi aranızda ?

MrsVenom kullanıyordum, sonra hem midem bulandı kokusundan hemde çocuğuma olacak riskleri düşününce vicdan azabı çektim ve bıraktım bebeğim 6 ayluk hala icmedim

MrsVenom ben senelerdir içen biriyim ben bile hamileikte bıraktım diyorsam herkes birakir her elimi uazatigimda vicdan azabı çekiyorum öyle böyle kendimi tutum 9 ay boyunca doğuma 1 hafta kala 1 tane ictim catlicaktim digum ettim çok şükür gene başladım 🤣🤣oglum bir yasinda hala iciyom🤣🤣

MrsVenom ben malesef 🤷‍♀️ ilk 3 ay bulantıdan içmedim bulantım geçince günde 1,2 ile başladım öyle devam etti bebeğim 5 aylık hala içiyorum şu illeti bırakabilsem keşke ama olmuyor bırakamıyorum 😟 içmediğimde strese girip sinirleniyorum
        Bebeğim sağlıklı çok şükür ama ilerde nolur bilemeyiz imkanınız varsa bırakmayı deneyin çok vizdan acabı çekiyorum

MrsVenom ben ictim cok sukur kiximda sagsalim dogdu doguma kadar devam ettim ama azaltarak ictim acikligim olmadigi icin sezeryan oldum sadece

__22051205hs hic iyi birsey degil ya aslında bende oyle içmeden duramıyorum kahretsin bi taraftan da korkuyorum sağlığı acisindan daha suan Bebegim yok ama olursa napicam bilemiyorum

2minikmucize yok cnm ya ben sigara kullanmayı sevmiyordum evlendikten sonra başladım hemen hemen 4 aydir içiyorum .

Platon nasıl hemen birakabildin valla helal olsun iraden sağlammış . Bende yeni başladım ama ya hamile kalırsam ilk aylar da tehlikeli mi diye korkuyorum

Atesli1123 sevindim sağlıklı olmasına herkes siz kdr şanslı olmuyor sanırım . Genelde sorun çıktığını söylüyorlar hamilelerin kullaniminda..Allahim herkese sağlıklı evlatlar versin. Bu durumdan ötürü bende korkuyorum açıkçası insallah bırakırim suan fena alışkınım icmedigimde sinirlerim bozuluyor

MrsVenom icmesigin zaman stres oluyosun ve stres bebegi daha cok etkiler demisti doktorum eger birakamiyosan gunde en fazla 3 sinirim vardi bnm

Platon ayy hic sorma .. eşim söz vermişti evlenince biracagina sigarayi. lakin sözünü hala tutmaya niyeti yok aksine kutu kutu goturuyor . Bende ona demiştim eger sen birakmazsan bende başlayıp senden çok icerek boşa israf sebebi olacağım diye ve inat yapıp başladım. nasıl olsa bagimlisi olmuyorum diye düşünüyordum aslinda amaaaa ve lakinnnnn sonuca bakarsak günde 4 rahat içiyorum bagimlilik yaptı 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Atesli1123 stres daha kötü dogru o konuda cnm haklısın . İnsallah bırakıriz gerci ben yeni başladım ama birakicam nasipse 🤭😄

MrsVenom ben maalesef..yeni hamileyim ve maalesef bırakabileceğimi sanmıyorum. Azalttım epey ama.

lkmelms insallah bebeğe zarar vermez ve sende bırakırsın 🙏🏻❤️