Yagmurtekiin MrsVenom benn, tiksinirim belki diye çok umut ettim ama yok bırakamadım doktorumla konuşunca günde 5′i aşma yeter dedi, çok şükür bi sıkıntı olmadı hamilelik sürecinde, şu an 5 aylık gayet sağlıklı
MrsVenom Yagmurtekiin yaaa sevindim sağlık açısından sorun çıkmamasına .. keske hic kullanmasak ama ben de bugun 6 tane rahat ictim. Hamilelik şüphesi yaşıyorum o yuzden de korktum düşüge fln neden olur mu diye açıkçası. İnsallah oyle birsey olmaz bende azaltiyim o halde 🤦🏼♀️🤭
Yagmurtekiin MrsVenom ben bazen 5i aşıyordum çokta vicdan yapıyordum, hatta oğlum doğduğunda ilk sorduğum şey küvezlik bi durumu yok dimi demiştim, çok şükür de olmadı sağlığı yerinde ama keşke içmesek 🤷🏻♀️🥰
MrsVenom Kedivelisi alışkanlık kötü birsey cidden . Çoğu zarar azı karar hesabı . Yavaş yavaş insallah onu da bırakırsın ileri de cnm
Kumral188 MrsVenom maalesef sigara içen birinin bırakması çok zor oluyo bi arkadaşım hamile kaldığında kendine sınır koyuyodu günde sadece bi tane içiyodu kahvenin yanında
Blondie MrsVenom kızıma hamileykende içtim oğluma hamileykende oglum 33 haftalik doğdu tabi pazartesi günü oda suyu fazlaydi ve siddetli sancilardan dolayı erken dogun yaptım bı sıkıntı görmedim ama keşke bırakabilseydim😒
Lagosiyawo MrsVenom geçen bi arkadaşada örnek verdim size de vereyim kuzenimin çocuğu bu yüzden engelli .. sigara bebeğe kan akışı sağlayan damarlarda sıkıntı yaratıyormuş dr lar ona bağladılar mutlaka bırak hemde hemen hem senin sağlığın için hem minnağın sağlığı için 🌸
Saeipapatyam123 MrsVenom valla kuzum allah affetsin benim doktorum sitrestense gunluk 5 tane kullanabilirsin demisti bende içtim acikcasi rabbim affetsin cok kotu evladimizi dusunmemiz lazim ama bazen olmuyor ama cok sukur sıkıntı çıkmadı