Cikolatali-waffle Kızlar istAnbul ve civarı bildiğiniz güzel yeşillik içiinde kahvaltı mekanları var mı?
Birmelekannesii Cikolatali-waffle Her sene geldiğimde Mihribat korusuna giderim boğaz manzaralı, yeşilliğide var tabi 🙈[upl-image-preview url=//i.imgur.com/t496w9M.jpeg] Kendi gözümden 😍
Anna_karenina1 Cikolatali-waffle İstanbulun heryerinde var ne zaman çıksak hiç dert etmedik ama flamingoyu tavsiye ederim
Birmelekannesii Cikolatali-waffle tabiki çocuklu aile gidebilir, restoran tarzı düşünün, ama en son gittiğimde çocuklar için oyun alanı göremedim, belki vardır dikkatimi çekmedi 🙈
Cikolatali-waffle Birmelekannesii iki aile gideceğiz. İkimizin de çocukları var onlarda oynasın istiyoruz biz kahvaltı yaparken. 😌
Cikolatali-waffle Anna_karenina1 ya var elbette ama ben güzel manzaralı şöyle yeşillikler içinde bir yer istiyorum. Birde kaliteli olması önemli çoğu gittiğim yerden pişman oluyorum gelrn kahvaltılıklar hep pörsümüş oluyor bayat gibi
Anna_karenina1 Cikolatali-waffle Aaa aksine gittiğim yerlerden memnun kaldım gerçi biz önce instagramdan araştırıyoruz ben pek ilgilenmem sevgililikten beri esim ugrasir o işlerle 😅
Cikolatali-waffle Anna_karenina1 ya benim şansıma galiba 😅 çekmeköyde bir yere gittim park of istanbjl diye yemek yiyelim dedik heryer kapalıydı bitmiş yemekler 😀
Anna_karenina1 Cikolatali-waffle ahahahah ben hiç gitmedim eltim çok sever diye nefret ettim dndndndn 😂😂😂
Cikolatali-waffle Anna_karenina1 ya orası çok güzel ama gerçekten tam ailecek gitmelik yer ama gidecekseniz pikniğe gidin biz gittik boşboş gezdik 😀
Anna_karenina1 Cikolatali-waffle storylerden gitmeden gezdim valla her hafta gittikleri için gitmemeyi tercih ediyorum 🤣🤣