Kızlar istAnbul ve civarı bildiğiniz güzel yeşillik içiinde kahvaltı mekanları var mı?
Kahvaltı mekan öneri
Cikolatali-waffle Her sene geldiğimde Mihribat korusuna giderim boğaz manzaralı, yeşilliğide var tabi 🙈[upl-image-preview url=//i.imgur.com/t496w9M.jpeg]
Kendi gözümden 😍
Birmelekannesii güzelmiş 🤩
Platon Evet çok severim orda kahvaltı etmeyi manzarası yetiyor 😍
Birmelekannesii mihribat korusu aklimda kalirsa bir gün giderim ins
Birmelekannesii vaay çok güzelmiş hemen not edeyim 😌
Birmelekannesii birde çocuklu aile için uygun mu acaba? Oyun yeri felan var mı
Cikolatali-waffle tabiki çocuklu aile gidebilir, restoran tarzı düşünün, ama en son gittiğimde çocuklar için oyun alanı göremedim, belki vardır dikkatimi çekmedi 🙈
Cikolatali-waffle İstanbulun heryerinde var ne zaman çıksak hiç dert etmedik ama flamingoyu tavsiye ederim
Anna_karenina1 ya var elbette ama ben güzel manzaralı şöyle yeşillikler içinde bir yer istiyorum. Birde kaliteli olması önemli çoğu gittiğim yerden pişman oluyorum gelrn kahvaltılıklar hep pörsümüş oluyor bayat gibi
Birmelekannesii tşk ederim ben bir araştırayım 😌
Birmelekannesii iki aile gideceğiz. İkimizin de çocukları var onlarda oynasın istiyoruz biz kahvaltı yaparken. 😌
Cikolatali-waffle Aaa aksine gittiğim yerlerden memnun kaldım gerçi biz önce instagramdan araştırıyoruz ben pek ilgilenmem sevgililikten beri esim ugrasir o işlerle 😅
Anna_karenina1 ya benim şansıma galiba 😅 çekmeköyde bir yere gittim park of istanbjl diye yemek yiyelim dedik heryer kapalıydı bitmiş yemekler 😀
Cikolatali-waffle ahahahah ben hiç gitmedim eltim çok sever diye nefret ettim dndndndn 😂😂😂
Anna_karenina1 ya orası çok güzel ama gerçekten tam ailecek gitmelik yer ama gidecekseniz pikniğe gidin biz gittik boşboş gezdik 😀
Cikolatali-waffle storylerden gitmeden gezdim valla her hafta gittikleri için gitmemeyi tercih ediyorum 🤣🤣