Birmelekannesii Lidya44 Biz babamla ayrı ülkelerdeyiz 🥺 Sürekli konuşuruz 1-2 saat bazen pazar kahvaltılarını görüntülü birlike yaparız 🙈
Lavinia_ Lidya44 olur olur bizim de telefon da pek muhabbetimiz yok ki ne konuşucam babamla 🤭 anca işim olunca 😂 evlerimiz yakın diye zaten git gel hep birlikteyiz
Lidya44 papatya_ bende aramıyorum bazen 1 ay geçiyor babam ariyo sonra kızım hiç aramiyosunuz falan der sanki arasam 1 saat konuşacaz
Lidya44 Belmirmir benim oğlum telefonu sevmiyo yoksa bende çocuk bahanesiyle görüntülü arardım arasam bile kendimi göstermem oğlum desen bakmıyo bile. 🤣
deleted77 Lidya44 anne ve babam en yakin arkadaşım olurlar 🙏🏻 aynı sitedeyiz ara ara da bebekler için bizle kalırlar buna nazaran gün içerisinde de sık sık telefonlaşırız 🙏🏻
Suhedagoksu Haftada bir giderim oyle uzun uzun konusmayiz genelde hergun 2-3 dk görüntülü bebegimle konusurken benlede konuşur. Önemli bi konu varsa detaylii konusuruz
Deleted10 Cok uzun zaman gectiyse bozulmasin diye ariyorum. Ama annemle her konusmamizda sorarım ne yaptigini nasil olduğunu.
Lidya44 Deleted10 bende her gün annemle konuşurum sorarım babamı. Ama dediğin gibi ne kadar kısa konuşsakta en azından birbirimizin sesini duyuyoruz. Aramasam bişeymi oldu der bozulur
dramaqueencnm Titizkiz ne kadar şanslısın babam 15 yaşındayken intihar etmişti onun öncesinde de anlaşamzdık şimdi yaşasa da konuşsam tekrardan 🥺
K-e-k dramaqueencnm kıyamam Allah rahmet eylesin. Neden intihar ettiki çok zor bir durum üzüldüm çok.