deleted13 dramaqueencnm Bazen affetmeyi kendimiz için yapmalıyız,hayat başkalarının hatasının yükünü çekmek için çok kısa.En çok acı çektiğimiz yerden tedavi olmalıyız ki hayatımızı içinde bulunduğumuz şartlarda daha verimli kılabilelim…🌹
Anna_karenina1 Lidya44 konuşmazdık anneme yaptıklarından sonra da geçen özürler dileyince eşimin hatrina tamam dedim çok konuşmayız ben fırsat vermem annemi yüz üstü bırakıp gittiği gün düşünecekti çok şükür soy ismini de taşımıyorum zaten 😒
Kedivelisi Lidya44 kimseyle konuşmuyorum anca aradıklarında açarım, aramız iyi çok da severiz ailemle birbirimizi ama iyi olduklarını bilmek bana yetiyo öyle sürekli konuşmayı sevmem, görüntülü aramaları da açmam.
Lagosiyawo Lidya44 babamla bi dönem bir yıl ayrı kaldık evliliğimi istemediği için o sıra en çok onun sesini özlemiştim neyseki barıştık uzun uzun konuşmayız genelde förüntülü arar torunlarıyla iki agu gugu tamam beni soran yok 😅 bekarken nereye gitsem arar konuşurduk kanka gibiydik evlendikten sonra hafif limoni
Ayku6138 Lidya44 Valla ararım saatlerce konusuruz dedikodu yaparız normal konuşmak yetmez görüntülü ararız muhabbet kuşu var onu gösterir çiçekleri vardır anlatır konusur bende öyle çok şükür 🤲
Ceren1234 Lidya44 genelde hep babamlarda oldugumuzdan aramaya fırsat kalmaz zaten ne konusabılırımkı anca gıdemessem kandıllerde ararım en fazla 2 dk ama annemle her allahın gunu konusuruz ne yemek yapcan cocuk oksuruyor bugun cıldırttı beni koltuktan dustu napıyım ayse teyzenin kızı evlenmiş karsı komsu çöpü bizim kapıya koymuş konu cok annemle babama desem e ben napıyım der 😂
Amannebileyim Lidya44 konuşmuyoruz benim için bir ölüden farkı yok gerçi onun için de ben ölüyüm ama olsun
Yorgunanne07 Lidya44 bilmemki babamı küçükken kaybettim annemide ama babam düşkündü bana yaşasaydı sanırım uzun konuşurduk
Esme11 Lidya44 biz konuşmayiz hiç torununu görüntülü arar kapatır kapatırken 1 sn hadi güle güle bitti🤷🏻♀️
Hayat_ Lidya44 oyle tabiki benimde ablam isterdi utanmadan ben isteyemezdim cuzlanimda pecetenin arkasinda babamin 1 tel beyaz sakalini saklarim yillardir o benim herseyim eksik olmasinlar🥰🤲