Ecs18 Kızlar bugün eşimle birlikte olurken biz normalde kullanan biri değiliz sigara almış sigara felan içti bana dumanını felan üflettirdi değişikti 😅 sizin var mı böyle garip fantazileriniz bu adam da böyle şeyleri nerden biliyorsa 🤔
lkmelms Ecs18 ağır roman filmi aklıma geldi 🙈🥰 sigaralı şaraplısevişmeleri ben de çok severim bi de sevişirken şiddet uygulamak veya uygulanması en sevdiğim fantezidir ama hamile kaldığımdan beri bi isteksizlik var bende anlatamam aklıma geldi bi kaç ay önceki hallerimiz iç çekiyorum valla :(
Lagosiyawo Ecs18 ay nefret ederim kokusundan öyle bişey yapsa fantazisini salonda koltukta yapmak zorunda kalırdı 🤭
Antisosyalmom Ecs18 sigara kullanmıyorum ama kızımdan önce alkolle içerdim sigaryıda. Hoşuma gidiyordu. Arada bırak eve de bir tane diyordum eşime olmaz alışırsın derdi. Kızım memeyi bıraksın devam eski günlere. Ay içip içip sevişridik 😂
Kbranur65 Ecs18 ben adamın üstünde tam kıvama gelmişken sigara yaktı içti kafamı cevirdim bitirdi bende mola verdim😂😂
dramaqueencnm Benim eşim sigara kullanmaz ben dumanı çekip öpüşürken ağzının içine üflerim benim hoşuma gidiyor 😂😂
Peridehatunu Tum fantaziler sigarayla olmuyor güzeller❣️🤗 soğuk bi kola veya gazoz icerken esinizle sarmas dolas öpüşün agzinizdan onun agzina aktarin ona icirin benim odun pek anlamaz boyle şeylerden ruhsuz😑siz bari yapin ben yapamiyorum