• Muhabbet
  • Yapmaktan haz aldığınız şeyler? 😀

Uyku tutmayınca, bide yatağın içinde olunca aklıma geldi.

• Mesela benim, gece yatağa geçtikten sonra ayaklarımı birbirine sürtüp çoraplarımı çıkarmak ve yorganın ucunu havaya kaldırıp ayağımın altına almak😀😀

Anlatırken bile nasıl mutlu oldum 💃 Sizin var mi böyle ?

birburakannesi hahaha çorapla mi yatağa giriyorsun ayy nasıl huylandım 😄😄 yatağa girmeden çıkar o çoraplar düşüncesi bile tiksindiriyor beni sabahtan akşama kdr gezip dolaş kirli kirli yatağa gir iyyhh🤭😄

birburakannesi 😂😂😂 2 huy da bende var. Çok hoşuma gidiyor. Hamilelikten ve haliyle emzirdiğim için 1 yıldan fazladır yüz üstü yatamıyorum. Yattığım zamanlarda mutlaka elimi yastığın altına koyardım. İnanılmaz haz alırdım of yine depreşti duygum. 😂

MrsVenom gezdiğim çorap değil ya😀😀 yatmadan önce temiz bir çorap giyerim, içinde çıkarırım alışkanlık olmuş çok seviyorum 😀😀🙈🙈

birburakannesi kikiki iyi bariiii🤭😄 bende yatağa yatınca bi elimi yastığın altına sokarim buz gibi ohhhh nasıl guzel oluyor soguk soguk 😄 sıcağı hic sevmem uykum kaçar.

birburakannesi benim de yatma çorabım ayrıdır eşim diyor delirmişsin 😂 çorapla yatarım mutlaka gece 3-4 gibi de dediğin gibi çıkarırım

birburakannesi dahil dahil aynennn bi bacağımı yorganın üstüne alıyorum ama bi kaç aydir kedim yorganın uzerinde yatıyor ona tepcem diye bacaklarımı bile oynatamiyorum mahrum kaldım o sevdadan 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😄

E_heralde cok güzel oluyor demiii🤭 sıcacık olmuş ayaklar birden buz gibi oluyo 🤭😀

MrsVenom bi bakmışsın farkında olmadan kedi yorganla beraber ucuyo😀😀😀 ya kediyle uyumak da güzeldir Hee yumus yumus

birburakannesi Ayyy gözümde canlandı resmen hele o yorganı ayağının altına alma bende de var tek değilmişim 😂 bende arkadaş ortamında muhabbet sarınca kahvemizin yanına keyfine sigara yakmaya bayılırım 🤩☕🚬❤️

1dost o yorganı ayağının altına almak nasil güzel ama demi 😀 evlenirken bunu düşünürdüm, yorganı kaldırsam eşim rahatsız olur mu diye 😅😅😅

Ohh kahveyi koy sigara benden 💃😅

birburakannesi yok yok gözümden sakınıyorum incitmeyim diye onu nasıl tepiyim Allah korusun🥰 evet Yaaa birlikte uyumak da çok huzur veriyor cidden stres alıyor eşim hediye olarak aldı 2 ay olacak bildiğin çocuk muamelesi yapıyoruz evde ne stres kaldı ne sıkıntı çok şükür onunla oynamaktan vakit geçirmekten huzurumuz yerine geldi valla tavsiye ederim 🐱🥰❤️

birburakannesi Valla ne düşüncem oda kendisini kundaklıyor resmen sarılıyor pikeye o yüzden biz yorganları ilk aylardan ayırdık herkeşin yorganı kendine özel 😂
                        İstediğin kahve olsun masayı donatırım hemen 🤩🌺