Seksileydiii Selam güzel anneler.19 aylık oglum var emziriyorum ve artık sütten kesmek istiyorum ama bi yandan vicdan yapıyorumm.Emme diye gelince içim eriyo resmen.Ama iştahınıda etkiliyo emmesi.Siz ne zamn sütten kestiniz bebelerinizii.
Lidya44 Seksileydiii ben 26 aylıkken sütten kestim oğlumu. Ama iştahı falan düzelmedi. Şimdide doğru düzgün yemek yemez. Kendini ne zaman hazır hissederseniz ozaman sütten kesmelisin . Çocukların geneli zaten iştahsız olur o aylarda.
Peridehatunu Seksileydiii 2yasinda kesicem insallah. Dinende tıbbende 2yaş öneriyo doktorlar bebeklerin gelişimi için.
bitterdelisi24 Seksileydiii benım kızımda 18 aylık.. 24 ayı tamamlamasını bekliyorum. 2 yaşından sonra zaten anneye de zarar.. dedın gibi bebegın ıstahınıda etkılıyor.. tavsıyem yavas yavas bırakmaya çalış. Mesela ıstedınde baska bırseylerle oyala unutmasını sağla oyle oyle bırakır ınsallah
Ysmn34 Seksileydiii 24 aylıkken birden kendi bıraktı oğlum göğüsümden süt çıktını gördü korktum dedi bıraktı 1 gün içinde çok düşkün dü emmeye gece sayısız uyanırdım çocuğum süt çıktığını görünce hayalleri yıkıldı travma oldu resmen🤣🤣
Seksileydiii Lidya44 Bizimle hiç sofraya oturmuyo üzülüyorumm.Sütten kesince düzelir diye düşünmüştüm
dramaqueencnm Ben 18 aylıkken kesmiştim bütün bebelerimi bi anda kesmedim travma olmaması için çok zor sanıyordum asla bırakmaz sanıyordum ama bıraktı ne kadar geç olursa o kadar zorlu oluyor
Seksileydiii bitterdelisi24 çok düşkün degil canm özellikle uyuyacagı zamn cok istiyo.Ama arada bi kere emse de iştahını etkiliyo
dramaqueencnm Seksileydiii ben sabah emmelerini kestim ilk önce gece emmesini de 1 hafta sonra bıraktırdım babası ilgilendi gece boyunca ben farklı odada kaldım kolay oldu 3 bebem de şuan daha yeni doğan bebişim var onu da emziremiyorum mamayla devam ediyorum
bitterdelisi24 Seksileydiii cıddı anlamda etkılıyo sabahtan beri bi tabak çorba ıctı .. surejlı emmek ıstıyor valla ısımız zor
Deleted10 Kalan ömrü boyunca yemek yiyecek zaten ama anne sutunu birdaha icemeyecek :) Ben olsam zamani varken tercihimi sütten yana kullanirdim.
Bal10cuk Seksileydiii Benim arkadaşım 15 aylıkken kesti çünkü çocuk hiç yemiyordu şimdi valla gece uyanmasi bitti yemesi felan çok gzuel🧿💙🎀bence vicdan yapmayın
Seksileydiii Bal10cuk ögln 2 de emdi sonra bidaha emzirmedim ama akşam yine yemek yemedi.Bıraktırırsam yine yemesse diye
Bal10cuk Seksileydiii doktora götürün degerleri felan düşükse de iştahsızlık olabilir benim başıma geldi d vitamini eksikliği varmış 🎀💙🧿
Laledmrrr Seksileydiii benim 11 aylık şuan kendisii içmiyo ben zorluyorum ama istemiyo içmek sanıeım bende bırakıcam peşini çünkü dediğiniz gibi iştahı etkiliyo yemeyeli dikkat ediyorum diğer gıdalara yöneliyo ve kilo aldığını farkediyorum bence iitahını etkiliyosa eğer kes
Bambii Seksileydiii bence covid döneminde acele etmeyin derim bu dönemde anne sütü her türlü koruyucu ve yemeğe iştahsız bebek gene iştahsız oluyor tabi siz bilirsiniz 😊
Seksileydiii Bambii sanki bıraktırınca yicekmiş gibi geliyo ama yemessede diye düşünüyorum bende,çünkü büyük oglum 4 yasında yemiyo zorla yediriyorım