Selam kizlar, pcos nedeniyle 2 aydir diane 35 kullaniyorum. Ama bende inanilmaz bir istah acti. Kendimi bildim bileli bu kadar doyumsuz hissettigim bir donem olmamisti. Ayni zamanda goguslerim de sisiyor dolgunlasiyor (hali hazirda buyuk goguslu olan biri icin vahset gibi). Diane 35 kullanip bunlari yasayan var mi? Ilaci degistirmek istiyorum acaba degistirsem aldigim ilac yine pcosu tedavi eder mi deneyimleyen oldu mu acaba?
Diane 35 kullananlar
Seleng pcos tedavi etmek degilde kontrol altına almak canım onun tedavisi yok
Seleng canım 8 yıl kullandım ve aklına gelebilecek tüm doğum kontrol haplarını kullandım. Polikistik over, ömür boyu seninle olacak kronik bi hastalık tansiyon, şeker gibi düşünebilirsin. Direk hastalığın tedavisi yok. Semptomatik tedavi denilen şikayetlere bağlı tedavi yöntemleri uygulanıyor. Benim sadece adetim düzensiz, tüylenme yada kilo artışı yok. Yıllarca kullandım doğum kontrol haplarını. Bıraktım ve 3 ay sonra kendi kendime hamile kaldım. Doğum yaptım, adetim düzene girdi doktorum da şaşkın. Ama muayene de hala yumurtalıklarım polikistik görünüyor. Allah kolaylık versin. Diane 35 iyi gelmiyor olabilir sana doktoruna danış ilacını değiştirsin. Geçmiş olsun🌺
Mimoza cok tesekkur ederim ne kadar naifsin♥️ Benim de degerlerim normal cikiyor sadece testosteronum biraz yuksek, ultrasonda bakinca doktorum pcos gorunumu var dogum kontrole baslayalim dedi. Diane 35 gebelik engelleyici degil pcos odakli bir ilacmis o yuzden 1 yil ara vermeden kullan duzelir her sey dedi. 2 ay bitti ilaci kullanali doyma hissim yok oldu resmen yedikce yiyesim geliyor delirecegim en iyisi ilaci degistirmek olacak kesinlikle :(
Halime sogan kürü nasil yapiliyor
@"dilaraakkaya
dilaraakkaya merhaba yeni gördüm kusura bakmayın adetten 3 gün sonra başlıyorsunuz 15 gün boyunca 1.sabah 1 akşam içmek şartı ile 1 orta boy kahverengi soğanı 4 bölüyorsunuz (mor olmasın ama kahverengi olucak) 1.5 su bardağı kaynamış suya atıp ağzı kapalı bir şekilde 5 dakika kaynatın süzüp ılık olucak bir şekilde için 15 gün sonunda adet gorurceksiniz adet bittiginde ilk 5 gün sürekli olarak ilişki yaşamalısınız 1 veya 2 kez İnsaAllah sonrasında tutacaktır. Ben bu kurden 15 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.🙂
Halime bu arada ben daha adet olmadim kocamla diger adetimden 20 gün boyunca beraber olduk ve bende adetlerim son 2 keredir duzenli geliyordu
dilaraakkaya soğan kürü falan yaptınız mı yoksa kendi kendine mi olmadınız bunu deneyecekseniz eyer adet olun ondan sonra deneyin çünkü gebelik gibi durumlarda düşük yaptırır adet sonrası başlangıç güven için hâlâ adet gitmediyseniz bir hamilelik testi yapın (kan verebilirsiniz kesin olması için )