Kızlar kocişimle 1 haftadır işi sebebiyle ayrı kaldık. Bu gün geldi kızı uyuttum. Mutfakta birşeyler atıştırırken geldi ellemeye başladı. Hamile kaldığımdan beri doğru düzgün yapamadığımız ne varsa yapacağız öyle ateşlendik. Adam tam bana oral yapacak kızım uyandı. Gittim uyu annecim piş piş annecim yok uyumadı. Bizde heves falan kalmadı 😭 anlamıyorum çocuk hissediyor heralde napacağız bu bebeleri 😂😂
Vay başıma gelenler 😭
gectibizden5 😂😂ay cok kotu olmus ua 🤣 artik bebek uyuyana kadar geceyi beklersiniz😄
gectibizden5 bebekler öyledir yapmadan önce düşünecektin 😂😂 hiç bir zaman eski günlerimizde ki gibi olmayacak hiç bir şey 😂
gectibizden5 😂benim bebeğimde öyle o yüzden derin uykuya girmeden olmaz çünkü emziriyrm o an nasıl gidip emzirecem ilişkiyide boswer😂
gectibizden5 Bizde şey derler anne yemek yemeye başlayınca şeytan bebeği çimdiklermiş ,o hesap bu işte😂
gectibizden5 ay kıyamam yaa 😀😀
gectibizden5 inadına da uyumuyorlar ya bizdede hep böyle, eşim bir keresinde haftaiçi 5 gece arka arkaya bekledi yok, resmen bizim oğlan bekletti 😀
gectibizden5 1 hafta sonunda yarın kocam geliyor ve gözümde canlandı nolur başıma gelmesin🤣🤣🤣
😂 Bunları okuyunca hiç bebek istemiyorum
Bomonti iste iste, bebek güzel şeydir😊😊
Evlendikten sonra bitiyor maalesef bizim ki daha 7 aylık yan yana oturmamızı bile istemiyor 😂🤦🏻♀️
gectibizden5 hahahah ya bence de hissediyorlar bizimde ne zaman eşimle gece yapalım desek kızımın uyumucagi tutuyor 😂🤦♀️ o uyuyana kadar baya geçiyor ben uyumuş oluyorum yorgunlukla 😂
gectibizden5 yaaa 😂😂 bizde ayrı kalmıştık biraz iş için şehir dışındaydı ben annemde kaldım eve geldik kız arabada uyumuştu yerine yatırdım hemen bi duşa girdim çıktım uyandı uyumak bilmedi eşim de piş piş babam uyu babaam 🤣🤣🤣🤣 oturup güldüm o haline çocuktan sonra ister istemez eski halimiz gibi olmuyor ne yazık ki
Mkaplan Beklerken adam uyudu benim iş kaldı 😂
Olivetti Oyle deme benim hâlâ umudum var 😂
Arasemir11 Oysaki derin oyuyordu ama 😂
deleted13 Vallahi öyle hiç birşey yedirmiyor bana 😂
hassaskalp Adamlara da yazık yahu 😂
CilekliVotka İnşallah gelmez dua et 😂
gectibizden5 bizimki daha 7,5 aylık henüz iş üstünde yakalanmadk 😀 hiç ne zaman derin uykuya dalıyor o ara halletmeye çalışıyoruz. Çocuktan sonra hiç birşey eskisi gibi olmuyormuş ama onlarn canı sağolsn napalm 🙂