bitterdelisi24 Laden ay çok sevındım seni gordume ❤️❤️❤️ Kıdste sevdım ınsanlardan bırıydın.. ben de bıkere girdim çıkamadım burdan :) kıdsti satmıs oldum 🙊🙊🙊
Laden bitterdelisi24 aaaa bizi bırakma ama canım küseriz bak🥲 Bende diyorum nereye gitti? Meğer perideye kaptırmışız aşk olsun😍
Laden NaimeYilmaz Naime hanımcım bu kadar güzel yapmasaydınız uygulamayı sizde😍 girdim çıkamıyorum harika olmuş yahu❤️❤️❤️
bitterdelisi24 Laden ıkısı aynı anda olmuyor orayıda cook sevıyordum ama burası daha cok sardı :) gel sen de burda dur gitme❤️❤️
Laden bitterdelisi24 kids benim bebeğim ama onu bırakamam ki😍 Buraya da her gün uğrayacağım mutlaka❤️
bitterdelisi24 Laden dogru sende orda Mod sun haklısın 🥰 burda kavga yok sakin burası 😂😂 linç de yok 😂😂😂😂
bitterdelisi24 Laden ahaha var dediler🤣🤣😂 yok kuzum ya artık o kadar yokkı en ufak bı olay günlerce konuşuluyor o kadar yok yani :))
Laden bitterdelisi24 muhakkak ekşın vardır kandırma bak beni😁😁 çok beğendim ama muhakkak geleceğim her gün bayıldım yeni perideye😍