Kızlar selam. Uzun zaman oldu alkol kullanmayalı kızım emiyor hala ama canım çok çekiyor şarap. 1 kadehin zararı yokmuş uygun fiyatlı güzel şarapları bekliyorum 🥰😂

Antisosyalmom canım migrosun beyaz şaraplarına bakabilirsin. Ben uzunca zamandır tüketmiyorum canımda istemiyor içki vs. Ama şarap dendiğinde kırmızılar aşırı sert geliyor bana. Pembe veya beyaz şarap tercihim o yüzden :)

Akrep bakayım canım bi aşırı canım çekti ya beyaz içmedim hiç ama hep kırmızı içmiştim her seferinde de sarhoş oldum 😂😂

Antisosyalmom biz eşimle buzbağ markasının kirmizi sarabini icmistik 3er kadeh emzirmiyorum bu arada ben zaten. Fiyatida uygun 60 70 tl arası hem oyle fazla alkollude degil sadece baş döndürüyor. Metro marketlerde cok cesit var orayada bakabilirsinjz

ZRaporu bende aslında kızımdan sonra içmeme kararı almıştım ama eşim bira içerken o kadar canım çekiyordu ki bir iki yudum alıyorum. Rakıya bayıloyorum bir kadeh içtim 1 ay önce o kadar özlemişim ki. Bu yüzden bırakamayacğıma karar verdşm 😭😂😂😂

Kedivelisi eşim beyaz şarap almış adına dikkat etmedim ama emzirirken beyaz şarap içiliyor mu kafana takıldı

Antisosyalmom Benimde evlilik yıldönümüne az kaldı istiyorum içmek ama emdiriyorum kullandın mi naptın bilgilendirir misin

Antisosyalmom Alkol hiç kullanmadım ki önersem tek bildiğim kırmızı şarabın kadehte çok güzel göründüğü😂