• +18
  • İlişkide masaj nasıl yapılıyor🥲

Kızlar ilişkiye başlamadan önce eşine masaj yapan bayanları okudum Burda. Bi anlatır mısınız nasıl yapılıyor biraz taktik verir misiniz bacımsular 🙈❤️

sevismedenuyumayalim Bizde masaj yağları jelleri vs var. Sadece ilişki başlangıcı olarak değil, normal zamanlarda da masaj yapmayı çok severiz. Karşı tarafın isteğine göre masaj şekli değişir tabi, eşiniz nasıl istiyorsa o şekilde yaparsınız

sevismedenuyumayalim masaj eğitimim ve masözlüğüm var mükemmel de masaj yaparım ama kocam masaj sevmiyor..

sevismedenuyumayalim eşim daha çok bana yapar bu yüzden taktik yok 😁 aslinda uygun sessiz bir ortam masaj için gerekli malzemeler, e birde ufak çaplı sexi dokunuşlar 💃🏼

Akrep moderator senmi oldun hayırlı olsun🤩🤩🤩🤩 neye gore seçiyorlar acaba ?

sevismedenuyumayalim bizde kokulu masaj yağları var ben duştan çıkıp yatağa çıplak yüz üstü uzanıyorum, üstüme minik bir havlu seriyorum masaja gitmişim gibi hayal ediyorum😄 eşimde bütün vücudumu yağ ile masaj yaptıktan sonrası malum zaten bizimki biraz fantezi gibi oluyor masaj bahane yani

Esim sevmez ama vana yapar fenelde bnde fazla gevseyip uykum geliyir uyuyorum devami gelmiyor

Mirinda benim amaç belli olsada uyurum kesin bazen bebeğimi uyutmaya giderim kendim uyurum 5 dk sallamada o derece amaç önemli değil uyku densin yeter🤣

13 gün sonra

Masaj kursuna gitmis bekarken benim kocam bir iki defa bana yapdi sex masaji cok guzel keyiflendiriyor adami sonrasi malum🙈