Kızlar ilişkiye başlamadan önce eşine masaj yapan bayanları okudum Burda. Bi anlatır mısınız nasıl yapılıyor biraz taktik verir misiniz bacımsular 🙈❤️
İlişkide masaj nasıl yapılıyor🥲
- Düzenlendi
sevismedenuyumayalim Bizde masaj yağları jelleri vs var. Sadece ilişki başlangıcı olarak değil, normal zamanlarda da masaj yapmayı çok severiz. Karşı tarafın isteğine göre masaj şekli değişir tabi, eşiniz nasıl istiyorsa o şekilde yaparsınız
sevismedenuyumayalim masaj eğitimim ve masözlüğüm var mükemmel de masaj yaparım ama kocam masaj sevmiyor..
sevismedenuyumayalim eşim daha çok bana yapar bu yüzden taktik yok 😁 aslinda uygun sessiz bir ortam masaj için gerekli malzemeler, e birde ufak çaplı sexi dokunuşlar 💃🏼
sevismedenuyumayalim ben masaj yapmayı değil de yaptırmayı seviyorum . Ve genelde masajlarımız benim uyuya kalmamla bitiyor 😂😂 nasıl gevşiyorum
sevismedenuyumayalim taktik maktik yok bam bam bam😂😂 ilişkiden önce yaparız biz öyle tahrik olur sknra ilişki başlar😅
sevismedenuyumayalim eşi yaptırmasını seviyor çok nadir ayda yılda bir tabi ben sıra yapıyorum 🤣
Akrep moderator senmi oldun hayırlı olsun🤩🤩🤩🤩 neye gore seçiyorlar acaba ?
Polyanna81 naime hanım post açmıştı bizde başvuru yaptık o şekilde 🥰
sevismedenuyumayalim bizde kokulu masaj yağları var ben duştan çıkıp yatağa çıplak yüz üstü uzanıyorum, üstüme minik bir havlu seriyorum masaja gitmişim gibi hayal ediyorum😄 eşimde bütün vücudumu yağ ile masaj yaptıktan sonrası malum zaten bizimki biraz fantezi gibi oluyor masaj bahane yani
sevismedenuyumayalim o değilde millette ne fantezi varmış be mübarekler biz dümdüz gitgele razıydık oysa ki ama o bile yok 🙄🤣
Mirinda ben uyurum herhalde 🤪gevşerim hemen
Akrep aaa hayırlısı olsun inşallah 😁😁
2minikmucize yok ya bizim amaç belli olduğu için ben uyuyamıyorum😄
Polyanna81 teşekkür ederim ♥️
Esim sevmez ama vana yapar fenelde bnde fazla gevseyip uykum geliyir uyuyorum devami gelmiyor
Mirinda benim amaç belli olsada uyurum kesin bazen bebeğimi uyutmaya giderim kendim uyurum 5 dk sallamada o derece amaç önemli değil uyku densin yeter🤣
Masaj kursuna gitmis bekarken benim kocam bir iki defa bana yapdi sex masaji cok guzel keyiflendiriyor adami sonrasi malum🙈