Amazon Merhaba kizlar ben siyah sacli siyah gozlu siyah kaşlı beyaz tenli bir kizcagizim saclarimi boyatmak istiyorum ilk kez boyatcam dipten degilde böyle omre gibi bisi dusunuyorum ama nasil bi renk yapayim bilemedim yardimci olurmusunuz
Birisii Amazon anlattıgın tiplere sombre güzel oluyor canım siyahtan küllü sarıya geçişi çok sert ve yapay buluyorum
dramaqueencnm Benim saçım 1.1 di sonra diplerimin gelmesini bekledim düz siyaha boyadım sonra gri ombre yaptırdım çok güzel oldu
Cikolatali-waffle dramaqueencnm merhaba foto atabilme şansınız var mı benim tenim beyaz kaşlarım siyah sarımsı tonlsr istiyorum saçımda ama diplerine de dokunmak istemiyorum daha karsr veremedim yakışır mı yakışmaz mı
dramaqueencnm Cikolatali-waffle ben esmerlere yakıştırmıyorum ben kumralım bu şekilde çok güzel duruyor ama kuaför kurbanı olmayın 😂
dramaqueencnm Cikolatali-waffle bakımı tabi ki zor her banyoda mor şampuan kullanıyorum ayda bir zaten yeniletmeye gidiyorum
dramaqueencnm Deryadila25 saçınızın boyuna göre fiyat veriyorlar bir de gittiğiniz kuaföre göre değişir ben bakım da yaptırmıştım 2000 verdim toplam
dramaqueencnm Yorgun_anne43 ketenprenses Her gittiğimde o kadar vermiyorum keratin falan da yaptırdım o yüzden öyleydi gültepe de bir kuaför var ablamın gittiği o daha uyguna yapıyor ablamın saçlarını da atayım bir bakın isterseniz benimkinden farklı ama onun saçları da çok güzel
dramaqueencnm [upl-image-preview url=//i.imgur.com/NECFVR3.jpeg] Ablamın boyası bu şekilde 400 e falan yaptırdı diye biliyorum