Rouge hayır likit değil lipstick kırmızı seri çıkarmıştı çok önce şuan hala varmı emin değilim ama olması lazım 👌🏻 Farmasi bende kullanmam rengi beğenerek sipariş etmiştim çok beğendim 🤗

Rouge ANASTASIA’nin bütün makyaj urunleri cok guzel rujlarida öyle cok memnunum😍

Rouge Rica ederim canım benim 🤗☺️ kalıcı olmayan markası iyi olmayanlar bile daha masummuş

Aysefatma bende seviyorum onun ürünlerini ama rujlarına hic sans vermedim kalıcılıgı nasıl peki buarada teşekkür ederim ❤️

Bambii sen öyle diyince arastırdım dikkat etmekte fayda var🤗

Ledy122 onu burda bulamıyorum ama aklımda gelince bakıcam 🤗♥️Teşekkür ederim

Ledy122 almanyada yaşıyorum o yüzden ama gelicem gelince bakıcam♥️

Rouge yazmışlar mı bilmiyorum okumadım ama vazgeçemediğim iki ruju önereyim. Maybeline New York 986 melted chocolate bir de farmasi mat likit 08 bayılıyorum ikisi de çok kalıcı

Rouge likit rujları kalıcı değil canım. Renklerine aldanıp almıştım ben duruş güzel ama kalıcılık yok

Pandora yaa oysaki renkleri ne hos duruyor 🥲nefret ediyorum maskeye bulasmasından vs ya 🥲yoksa ..teşekkür ederim merak etmiştim cevapladn🙏 ❤️🥰