Kidsi sildim o yüzden bebek sorularımıda burdan soracağım , sevgiler saygılar 😄 biraz uzun olucak 😌
Şiiimdiii benim bebeğim 10 aylık oldu olmasına ama emmesi geriledi ya da böyle mi olması gerekiyor ? Akşam 10da emiyor uyuyor sonra gece kafasına göre bazen iki bazen üç kere uyanıp emiyor sabah 6da mutlaka kalkar emer tekrar uyur 8.30 9 gibi uyanıyor ve emmiyor kahvaltı yaptırıyorum sonra 11.30da emiyor uyuyor 2 gibi uyanıyor emmiyor ve 3 gibi öğlen yemeği yediriyorum her gün değişiyor sonra 5.30 gibi emip uyuyor bu uykusunun stabil bi dakikası yok uyanınca yine oyuna geçiyor yine 7 8 gibi biz yemek yerken biraz bi şeyler atıştırıyor ama doğru düzgün bi şey değil sonra meyve maması yapıp yediriyorum günde 500 ml nerdeyse su içer belki daha da fazla acaba bu mu emmesini etkiliyor yoksa yemek düzenim mi ? Biraz uzun oldu ama önceden meme isterdi şimdi ben zorla veriyorum uykulardan öncede emsin diye iki saat zorluyorum resmen normal mı? Bu arada başka önerileriniz varsa alırım yemek düzeni olsun emme olsun her şeyden 🥰