ZRaporu Olivetti yaa benim de öyle bir arkadaşım vardı. Annesi babası öğretmendi annem çok severdi onunla arkadaşlık yapmamı isterdi. Kız bana bakkaldan bir şeyler çalmayı öğretti anajjaalla 😂
Olivetti ZRaporu elim ayağım titredi gülmekten sus 😂😂😂 bende makunyan gibiydim bütün arkadaşlarımı milli olma konusunda yüreklendirdim diyor muşum 😂😂
ZRaporu Olivetti demeeee linç yersn şaka de çabuk basın bülteni hazırla hemen elim ayağım titriyor çabukkk 😂
Olivetti ZRaporu Kalendere kış geliyor demişler, titremeye hazırım demiş 😂😂😂😂 Bana benden olur, her ne olursa, başım rahat bulur, dilim durursa
bitterdelisi24 Olivetti gte giren şemsiye açılmaz 🤷🏼♀️ Açık olan deliğe herkes gor 😅😅 Falın fallanmıssss , aın kıllanmış 🙃😂 Göt dediğin ötmeli ötmeyen gö..tu s.kmeli 😄 Açıma yetime döner koyar g.tüne 🙈 En sevdıgım gelıyor sımdı :)) Elin s•kini görmeyen kendi s.kini piyade tüfeği sanarmıs 😀 ha bide Damlaya damlaya göl olur sakla samana gelır zamanı🤷🏼♀️😂
Littlepanda Babaannemden kesitler S.kim hıyar kabuğunu kim soyar(üşengeçlere kullanılıyor) İpiyle kuşağı s.kiyle taşağı (her istediği yapılanlar için ) İmam osursa cemaat siçarmış Evde kendi başını bağlayamayan düğünde gelin başı bağlarmış Siçtı Cafer bez getir Akıl s.k değil ki millete sokasın Gotüyle inatlaşan donuna sıçarmış Göç göçe dayandı deli kız ancak uyandı (son dakika iş yapanlar için ) Or.spunun tövbesi yar-rağı görene kadarmış Adam sandık eşeği alnımıza değdi taş.ağı
Littlepanda Littlepanda Babaannemden kesitler 2 Bugün yediğin hurmalar yarın g.tünü tırmalar Yar-rakta kafa var sende yok Azgın pi-pi donda kızgın mermi namluda durmaz Eceli gelen fare kedinin taş-ağını koklarmış Hesabını bilmeyen çavuşlar döner gotünü avuçlar Görmemişin oğlu olmuş tutmuş s.kini koparmış Kediye b.kun ilaç demişler gitmiş gömmüş
MarieLaforet Olivetti ya ne kadar masum işte ya heyecandan bayılmış olabilir sevdiğinin popişine ilk kez kavuştuğu içinnn ne kadar romantikkk
Littlepanda MarieLaforet babaannemin eline halalarım su dökemez 😂😂😂 birde şu sözü vardı S.k taş-aktan ayrılmaz 😂
MarieLaforet Olivetti 😂😂 tavşan görünce artık bi dağı sken bi skrken bayılan tavşan gelcek aklıma 😮💨
Nietzsche Akrep Bence sen başlığı değiştir ,Naime hanım kültürleniyoruz sanıp postu sabitlemesin şimdi 😂😂