• Muhabbet
  • Uçuk kaçık atasözleri 😂👇🏼

Akrep bak babanemin de bi sözü vardır hep bana bunu söyler ne demek ister acaba 😂😂😂 iki elle bi siki doğrultamadın kızım der …/ 😂😂😂

Olivetti Yani onu sen anlamayacaksında biz mi anlayacağız cidden😂😂 kadın bişeyler sezmiş olmalı ahajahahhaah

Akrep gidişatın hayırlı olmasını istiyorsan alta not düşeceksin olivetti yorum yapmasın diye 😂😂😂

Olivetti Böyle birşey mümkünmüdür post açmam daha iyi ahahahahsh😂😂

Olivetti yani haklısın da valla sen hani annelerimizin o mahalledeki arkadaşlık yapma dediği ama bizim inatla arkadaşlık yaptığımız çocuk musun acaba 😁🙊

ZRaporu hiçte değil arkadaşlarımın anneleri bana bayılırdı hep beni örnek gösterirlerdi 😂😂😂 kuytularda ne yaptığımdan habersiz 😂😂😂

Olivetti yaa benim de öyle bir arkadaşım vardı. Annesi babası öğretmendi annem çok severdi onunla arkadaşlık yapmamı isterdi. Kız bana bakkaldan bir şeyler çalmayı öğretti anajjaalla 😂

ZRaporu elim ayağım titredi gülmekten sus 😂😂😂 bende makunyan gibiydim bütün arkadaşlarımı milli olma konusunda yüreklendirdim diyor muşum 😂😂

Olivetti demeeee linç yersn şaka de çabuk basın bülteni hazırla hemen elim ayağım titriyor çabukkk 😂

ZRaporu Kalendere kış geliyor demişler, titremeye hazırım demiş 😂😂😂😂
                Bana benden olur, her ne olursa, başım rahat bulur, dilim durursa

ZRaporu yok şey diyecekler girdiğin her postu sıvıyorsun falan 😂 aslında haklılar 😂

Babaannemden kesitler
                  S.kim hıyar kabuğunu kim soyar(üşengeçlere kullanılıyor)
                  İpiyle kuşağı s.kiyle taşağı (her istediği yapılanlar için )
                  İmam osursa cemaat siçarmış
                  Evde kendi başını bağlayamayan düğünde gelin başı bağlarmış
                  Siçtı Cafer bez getir
                  Akıl s.k değil ki millete sokasın
                  Gotüyle inatlaşan donuna sıçarmış
                  Göç göçe dayandı deli kız ancak uyandı (son dakika iş yapanlar için )
                  Or.spunun tövbesi yar-rağı görene kadarmış
                  Adam sandık eşeği alnımıza değdi taş.ağı