Deleted10 Aburcubur sevmek, Usengeclik, is kitlemeye calismak, kim daha cok yorgun kim daha cok hasta yarışı yapmak diye uzar 🥱
Birmelekannesii Ask_hosmus Ay kesinlikle, bizimki çok yiyici değildir uymaz pek bana. Ama bana ye demesi lazım birinin onu beklerim😃
Lavinia_ Birmelekannesii esprili olmamız 😁 Bir birmize saygı duymamız asla kisitlamayız bir birimizi şu an bunlar aklıma geldi
Birmelekannesii Lavinia_ Güzel şeyler, sen kısıtlama deyince aklıma geldi şimdi, bizdede kıskançlık yoktur, ne eşim kıskanır ne de ben🤷♀️
Yasak_elma Birmelekannesii kiz çok var aslında.Dur aklıma gelenleri sayayım🤔Eşimde sinirlidir bende eşimde sabırsızdır bende eşimin elide acıktır benimde eşimde temiz kalplidir bende😊 eşimde temizdir bende eşimde bireysel takılmayı(malesef🙄)bende bireysel takılmayı severim eşimde götü zorluğa gelmez benimde😂😂 Aklıma gelenler bunlar düşünsem daha çok var.Bazen bazı hareketlerini bile benimkiyle aynı yapabiliyor çok şaşırıyorum eşimde kendimi görüyorum.Bazende ben onun konuşma şeklini hareketleri yapıyorum farkında olmadan😂😂5 yıllık evliyiz çiftler zamanla birlikte yaşaya yaşaya zaten hareketleri huyları birbirine benzermiş ister istemez
Birmelekannesii Yasak_elma evet katılıyorum zamanla üzüm üzüme baka baka kararır olayı oluyor ister istemez 😃 Eşle bütünleşmek güzel oluyor tabi 😃
ZRaporu Birmelekannesii iki terazi burcu olarak bazen aynadaki suretimle berabermişim gibi hissetmiyor değilim 😬🙊😋
Yasak_elma Birmelekannesii Aynen şapşiğimle aynı huylamızın hareketlerimizin olmasını seviyorum🤭🤭Demekki diyorum beni dikkatli gözlemliyor☺
ZRaporu Birmelekannesii aslında bu çok iyi bir şeyde değil bazen çatışmalara sebebiyet verebiliyor. Çünkü karşı tarafın hamlelerini ondan önce tahmin edebiliyorsunuz. Ama uyumluluk da sağlamamıza yardımcı oluyor. Benzediğimiz yönlerimiz olduğu gibi aşırı zıt yönlerimiz de çok var. Ama en önemli ortak özelliğimiz dengesiz olmak 😅🙊😬😝
Akrep Birmelekannesii Her konuda ortağız ya takım arkadaşı gibi. Yani ters düştüğünüz yanlarınız neler deseydin eğer, aşırı takıntılı olduğu konuları derdim 🥲
Birmelekannesii Akrep Öyle olunca tadından yenmez bi durum zaten 😍 Birgün de senin için onu sorarım 😃