Pef123 Merhaba hanımlar, adet olma deneyimlerimiz ile ilgili bir araştırma yürütüyorum. Sizlerin unutamadığınız anılarınız var mı? Karşılaştığınız zorluklar ya da komik hikayelerinizi de paylaşabilirsiniz😊
llanjalee Pef123 cevap vereyim o zaman ben ilk regl olduğumda pedi ters takmıştım bana yapışmıştı 😂😅😂😅😅😂😂😅
1canbebisim Pef123 annem yanlış anlayıp beni dövmüştü (regl olduğumu bilememişim iç çamaşırımda annem 1 damla kan görmüş ben de basur oldum sanıyodum internetten araştırdığıma göre)
Rumeysa0701 kizatasozu ben de 8. Sınıfta olmuştum ama uzun bi müddet ne anneme ne de ablama söyleyememiştim. Kimse bana bi şey demedi okulda gelip anlatmışlardı orda öğremdim,o dönem verdikleri 2 3 ped vardı onu kullandım sonra 1 seneye yakın peçete ve kumaş bezlerden kullandım😢😢
babydoll kizatasozu ay bende 12 yaşında olmuştum . 10 yaşındaki kız kardeşimle güreşirken farkettim tuvalete gittim okulda eğitim vermişlerdi biliyordum ne yapacağımı tuvaletten anneme bağırmıştım anne ped ver diye annemde napcan dedi adet oldum dedim. İşin komiği tuvaletten çıkınca kardeşim bana uzaylı görmüş gibi bakıp artık dövüşemicex mi hiç demişti😂
llanjalee ikiprensesannes girmiş bu postu yazmış çıkmış daha da girmemiş kadın uygulamaya , cevap gelmeyince alınmış , gücenmiş bence 🙈😁
ikiprensesannes llanjalee ama haksız da değil dimi yani 🤣 kadın da spermlerimi kocama yuturuyorum deseydi ya cvp gelirdi 🤣🤣
abasiyanik llanjalee 🤣🤣🤣🤣🤣bendeee yapışkanlı yerini pıttığıma yapıştırmıştım annemde ablama kızmıştı kıza niye öğretmiyorsun diye 🤣🤣 ben 5.sınıfın yaz tatilinde olmuştum bebeydim daha sjsjjjs
busenihicalakadaretmez llanjalee 🤣🤣 ben anneme sormuştum. Bı de tuhaf gelebilir ama adet olmaya özenirdim jajsjj bakala gidince Orkid al diye bağırırmisim 😁
llanjalee abasiyanik bende 6.sınıfa geçtiğimde olmuştum , neyse yalnız değilmişim başka ters takanlarda varmış moral buldum sağolun 😂😅 ikiprensesannes
llanjalee ikiprensesannes ay o postlar iğrenç ya hamileyken yutan peki öğk ben hamileyken su içsem midem bulanıyordu 🙈
ikiprensesannes llanjalee kadın spermleri nasıl oluyor onu hala çözemedim ben ya 😂 bide vitamin varmış içinde 🤣
llanjalee busenihicalakadaretmez çünkü regl olmak demek büyümek demekti , heveslenmişsin büyümeye demek ki 😍