Annesi-bebesi Benimde tam tersi tuvalet eğitiminde başa sardık. Herşeye ağlayan. Gece-gündüz uyumamak için direnen bir bebem var. Yemekle işi olmaz. Zorla bir kaç kaşık o kadar. Gece 1 de anne hadi gel televizyon izleyelim diye uçan tekme atıyor, sabah kargo b.kunu yemeden horozlar bile ötmeden hadi uyan diye poposuyla suratıma oturuyor. 🥺

Bende şafak henüz karanlık 😵‍💫

Portakal 3 yaşını biraz geçince azalacak çoğu şey. Bulunduğunuz ayın tadını çıkarın. En sert geçiş 2-3 yaş arasıdır. :)

Bisaniye ovvv Allah yardımcınız olsun her çocuk bir olmuyo işte benim kızım uyumlu uysal ona güvenerek ikinciye niyetliyimde şmdi de totom yemiyo rahatlığa alıştım diye😅

Portakal 27 aylik oğlum var çok şukur düzene koyduk herseyi yani azda olsa anliyorlar. Bi yemek işini düzene koyamıyoruz ha gayret o da olacak inşallah. Sabredin tadını çıkarın geçiyor zaman şipşak😊

Bisaniye sizin cocuk kaç yaşında? Ya bu yeme problemi çoğu çocukta var benim ki tek et tavuk yiyor o kadarda yenilmez corba içiyor oda 3 kaşık hiç yemesi uok bende zorlamiyorum isterse yer zaten

NaimeYilmaz of of çok sert oldu bu 😁 ya belki en azından dediğimi anlat durur simdi cok anlamıyor elli defa aynı şeyi söylüyorum bazen usaniyorum sonra tövbe ediyorum sağlıklı şükür diyorum ama gerçekten yoruluyorum

Lidya44 ins sağlıkla gecer 2.5 yas olsun yeter diyorum bu kışı atlatsak mis yaz gecer zaten 😃 o yemek problemi çoğu çocukta mevcut maalesef benimde öyle zorlanıyorum isterse yer

Portakal merhaba, 2 yaşında kızım ve yaklaşık 18 aydan itibaren herseyi tamamen düzene girdi sebebi ise emzirmeyi sonlandırmak. Tuvalet eğitimi verdikten 1 hafta sonra emzirmeyi de sonlandırmak zorunda kaldım gece uyanıp emmek istediği için o yüzden sonrasında tamamen rahatladık. Uykusu zaten duzenliydi gündüz tek uyku yapıyordu hala öyle beslenmesinde de sıkıntı yok dediğim gibi tam 19 aylıkken önce tuvalet eğitimi sonra emzirme sonlandirma derken gece uykusunu da hallettik akşam yatıyor sabah kalkıyor 😊

Portakal çok heraketli oluyor mesela bütün mutfak gereçleri yerlerde yemek yeme zaten ayrı sorun

bittercikolata ben yeni lazımlik aldım yavaştan anlatayım. Görsün diye ama ağladı korktu oturmuyor bende 22 aylıkken sütten keseceğim şu kişi atlatayım

Portakal Aynen yaza doğru hatta mayıs haziran gibi en güzel zaman tuvalet için 🌸 dediğin gibi anlat dur buraya yapıyoruz cisimizi kakamizi vs kendi gidip oturmak isteyecek zamanla

Portakal çokta şey yapmayın. Hiçbir değişiklik yok kızımda 2,5 yaşında. Hala uykudan nefret ediyor, yemiyor ve aşırı yaramaz🥲
              Canı sağolsun🥰

Portakal benimde 2.5 yaşına girecek bu ay bende rahatladım diyebilirim. Sadece çok ilgi oyun istiyor.