Merhaba bayanlar bebeğim şuan 18aylik beni çok yoruyor 2 ve 2.5 yas bebeği olanlar durum nedir anlıyor mu uyku nasıl biran önce o yaşları bekliyorum
2 -2.5 yaş
Portakal merhaba benim kızım 3 yaş 2 aylık iki buçuk üç yaşına doğru ciddi anlamda rahatladım şuan hiç çocuğum yokmuş gibi uykusu yemesi içmesi düzenlidir bana çok bağımlı değil kısacası gelecekten sesleniyorum ümit vaaar korkmayın🤣🤣
Annesi-bebesi Benimde tam tersi tuvalet eğitiminde başa sardık. Herşeye ağlayan. Gece-gündüz uyumamak için direnen bir bebem var. Yemekle işi olmaz. Zorla bir kaç kaşık o kadar. Gece 1 de anne hadi gel televizyon izleyelim diye uçan tekme atıyor, sabah kargo b.kunu yemeden horozlar bile ötmeden hadi uyan diye poposuyla suratıma oturuyor. 🥺
Bende şafak henüz karanlık 😵💫
Portakal 3 yaşını biraz geçince azalacak çoğu şey. Bulunduğunuz ayın tadını çıkarın. En sert geçiş 2-3 yaş arasıdır. :)
Portakal bu yaşların tadını çıkar sonra başka başka sorunları oluyor 🤣
Bisaniye ovvv Allah yardımcınız olsun her çocuk bir olmuyo işte benim kızım uyumlu uysal ona güvenerek ikinciye niyetliyimde şmdi de totom yemiyo rahatlığa alıştım diye😅
Annesi-bebesi harika bir cevap sayende aydınlandım ☺️
Annesi-bebesi haydi ins ya o kadar bekliyorum ki o günleri ☺ kendini bilsin öyle 2.yi düşünüyorum
NaimeYilmaz of of çok sert oldu bu 😁 ya belki en azından dediğimi anlat durur simdi cok anlamıyor elli defa aynı şeyi söylüyorum bazen usaniyorum sonra tövbe ediyorum sağlıklı şükür diyorum ama gerçekten yoruluyorum
2minikmucize nasılsın sorun mesela 🤭
- Düzenlendi
Portakal merhaba, 2 yaşında kızım ve yaklaşık 18 aydan itibaren herseyi tamamen düzene girdi sebebi ise emzirmeyi sonlandırmak. Tuvalet eğitimi verdikten 1 hafta sonra emzirmeyi de sonlandırmak zorunda kaldım gece uyanıp emmek istediği için o yüzden sonrasında tamamen rahatladık. Uykusu zaten duzenliydi gündüz tek uyku yapıyordu hala öyle beslenmesinde de sıkıntı yok dediğim gibi tam 19 aylıkken önce tuvalet eğitimi sonra emzirme sonlandirma derken gece uykusunu da hallettik akşam yatıyor sabah kalkıyor 😊
Portakal çok heraketli oluyor mesela bütün mutfak gereçleri yerlerde yemek yeme zaten ayrı sorun
Portakal Daha anlayışlı biri olacağına emin olun. Ama biraz ileride :))
bittercikolata ben yeni lazımlik aldım yavaştan anlatayım. Görsün diye ama ağladı korktu oturmuyor bende 22 aylıkken sütten keseceğim şu kişi atlatayım
Portakal Aynen yaza doğru hatta mayıs haziran gibi en güzel zaman tuvalet için 🌸 dediğin gibi anlat dur buraya yapıyoruz cisimizi kakamizi vs kendi gidip oturmak isteyecek zamanla
Portakal benimde 2.5 yaşına girecek bu ay bende rahatladım diyebilirim. Sadece çok ilgi oyun istiyor.