Kızlar selam
Yeni taşınan komşumla iyiyiz samimi gibiyiz yani gelip gidiyor beni de çağırmıştı geçen gün yine dediğin gibi gelip giden bir o var çeyrek bilekliğim kayıp 😓 yani yetinde değil her zaman aynı yerdedir
Günahını almak istemiyorum inşallah da yaniliyorumfur çünkü çok guvenmistim ona herneyse sizce ne yapmam lazım yazık yani zar zor bir çeyreğim vardı onu da caldirdum mi yani (evde olmadığına eminim,) ondan başka gelip giderim yok .

Bu arada 2aydir falan taşındı buraya aynı binadayiz

Hırsız olup olmamasi konusunda bişey diyemem yalnızca 2 aydır taşınan birinin evinize sık gidip gelmesi çok absurd . Hatayı siz yapmışsınız 3 yıldır gelin geldiğim binada hiçbir komşuma gitmedim üst kattakinin yakını olmuştu bassagligina gidip 15 dk oturdum yalnızca herzaman konusurz ama mesafe herzaman iyidir .

Kahveciniz 6 yıllık evliyim komşularım ile pek samimi değilim giderm ama yarım saat ancak otururum sizinki çok az birsüre bu samimiyet olmasaymış iyi olurmuş

Kahveciniz Yani hırsız diyip günahını almak istemem benimde ust komsum vardı tanıştık surekli gelip gitmek isteedi mesafeyi korudum eskisi gibi görüşmemeye çalışıyorum cok nadir görüşürüz okadar zaten ondan başkada hic kimseyle konuşmuyorum tanımıyorum bile kimseye güven olmaz bu devirde ama insallah bulursunuz bilekliginiz

Kahveciniz bizim gelinimizinde yüzüğü kaybolmuştu canım evine sayılı senın gibi kimse gelip gitmez komşusundan şüphelenmişti o da dedi yok kesın evde eminim heryeri aradım ddi 2 ay sonra çıktı geldi yüzük yani demem o ki bıraz bekle

Kahveciniz kimseye güvenmeyin hemen içli dıslı olmayın .oluyosanız da degerli esyalarınızı güvenli biyere koyun ne kimseyi zan altında bırakın ne esyanızdan olun

Kahveciniz Komşunuz hakkında bir şey diyemicem ama bende tektaşımı kaybetmiştim o kadar da üzülmüştüm ki haftalarca aradım evde hic bi yerde bulamadim tam ümidimi kaybetmisken eşim yüzüğüm elinde dışardan geldi arabada düşürmüşüm koltuğun çok aralarına girmiş arabayı temizlerken bulmus insallah sizinde oyle bir şeydir çıkar bir an önce

Blondie bir yazmayı bağla düğümle at ortaya inşallah çıkar ortaya canım 🥲