lilyy Merhaba kızlar, Peridede yeniyim. Sizlerde de oluyor mu? Ben 22 yaşındayım ve hâla regl dönemlerimde yüzümde deri altı ağrı veren sert sıvılceler cıkıyor. Ne zaman bıter ya bu bıktım🥺Muayene de olundum bır sorunum yok
Deleted19 lilyy 25 buçuk yaşındayım hala adet dönemimde 1 hafta önce koca koca ağrılı sivilcelerim çıkıyor ve yüzüm aşırı berbat gözüküyor bi çare bulan varsa bende deneyim
Deryadila25 lilyy valla bende de aynı 22 yaşındayım 4 gün sonda günüm geliyor yüzünde özellikle dudak çerçevesinde çıkıyor çare bulan yazsın 🙏
Deli_dolu lilyy pco hastasıyım 24 yaşındayım kendimi nildim bileli adet dönemi mayın tarlası gibi gezerim saygılar 😂
Fatosh Salam qızlar mən Azərbaycandan yazıram hal hazırda üzüm çox ama çox sivilceli çarə bilən varmı reglden qabaq çıxır hər dəfə((
Sedanur_46 20 yaşındayım bende de çıkıyordu bu zamana kadar ama yaklaşık bir sene önce dalin bebek şampuanını kullanmaya başladım hala da kullanıyorum benim cildimde işe yaradı yine reglime yakın sivilce çıkıyor ama canımı acıtacak kadar büyük degiller tabii ki herkezin cildi aynı sonucu vermeyebilir:)
Sedanur_46 Deleted11 Evet Sadece dalin kullanıyorum tabii ki herkezin cildine iyi gelmeyebilir ama ben memnunum sadece regl iken çıkıyor oda bi kaç güne gidiyor normal sürede herhangi bi sivilcelenme olmuyor
mrs_kralice Kızlar umudununuzu yitirmek istemem ama bence bu hep olacak 😅🤦♀️ kendimizi buna alıştırsak daha iyi çözüm bence hem canım regl biter sivilce gider az sabırlı olun canım😅😅 (Bu arada cözümü varsa benide etiketleyin🤫🤫😅)