1dost önce banaaaaaa 😂😂😂😂 ay gece gece puhohoho diye gulesim geldi 😂😂😂

1dost gözden olmayacaksam lutfen bulaşma hiç tamam mı?

E_heralde 😂Gözdelik rütbesine çıkman senin elinde göster gendini deeeermişim🤪😬 ay sus şimdide lezo etiketi yeriz korkayrum burdan 😂

Deryadila25 Olalım kıź🤩 28 yasındayım iki evlat sahibiyim beşşş🖐yıllıkta evliyim bacım istanbulda yaşıyorum.Sen peki?

Fatimaba Bişey söyleyimmi ozaman o işi müstakbel kocana bırakcaksın o kesin bilir senide o sırada o yönlendirir canım yapacak birşey yok.Yada internetten bak ilk geceyi🙈🙈

1dost Biz sizin kadar yetenekli değilsek demekki kendimiz bulabilsek buralara kadar yazmayız heralde böyle şeyleri.Evet çoğu poziyonu denedik 5 yılda artık kesmiyo klasik şeyler belki ondandır.Nevar yani azıcık şurda kadın kadına kullandığınız pozisyonları konuşsak nolmuş yani.Size klasik gelen bize farklı gelicek belki

Fatimaba Yoo illa evlenmeden birlikte ol veya olmadın diye ayıplamıyorum.Ben internet var herkes herşeyin bilincinde bu sayede diye dedim.Herkesin elinin altında internet var şuan kücücük bir çocuk bile istese çok kolaylıkla o bilgilere ulaşabilir benim demek istediğim o.Bende evlenmeden önce asla birlikte olmadım ama arkdaş arasında olsun internet sayesinde olsun bikaç bilgim vardı sıfır değildi enazından tamamen

Yasak_elma Aşkolsun siz benden üst rütbedeymişsiniz ya benim daha 4 yıl 😁 hararet yapma kardeş bulunur sana bir pozisyon latife ettik az 😄🌺

Fatimaba eşine bırak cnm o işini bilir ben de pek bilmezdim nasıl olacak diye erkekler malum ilişki yaşamamış çok Nadire’n oluyor 🤪