Deleted19 bitterdelisi24 hayır ev hanımıyım ama yılda 1 ay kayınpederime yardım ediyorm çiftçi sağolsun iyi para veriyor yetiyor bana arada kendi ailem de veriyor ufak tefek harçlık kızım için
bitterdelisi24 Deleted19 ne guzel bıyerden azda olsa gelır gelmesı bazen ınsan 5 tlye bile muhtac kalıyor valla
sbldrk bitterdelisi24 Yerine göre diyelim🙈 eşim ve oğlum için beğendiğim birşey olduğunda miktarına bakmadan gözüm kapalı alırım ama kendim için birşey almak istediğimde yüz kere düşünürüm ihtiyaçmı hevesmi gereklimi gereksizmi 😂
bitterdelisi24 sbldrk hahaha sağdan ıhtıyac derler soldan gereksız :) valla kendımızı mutlu etmemız lazım aksı halde depresyon kapıda :)
Ortasekerlikahve bitterdelisi24 maaşı eşimde kalır aylık harçlık verir tabi param biterse isterim neden gururum kırılsın ki eşim sonuçta çalışmıyorum mecbur verecek 🧐
Arasemir11 bitterdelisi24 kesinlikle bn öyle yapıyrm mesela biriktiriyorum hiç söylemem de gerek yok erkeklerin çoğu şeyin bilmesine zatn ekonomi sıkıntı hiç birsey alınmıyor en dandik ürünler bile 200 den asaqı deqil o yüzden Birseylwr yapmak gerek
Kumruu bitterdelisi24 Para hiç sıkıntı olmadı aramız da çalışmıyorum eşim her ay bir meblağ bırakır benim için giderleri, faturaları falan öder genelde beraber yaparız bunları da zaten hesabı şifresi bende de olur.
bittercikolata bitterdelisi24 aynen kuzum çok şükür ya gerçekten torunlar çocuklardan çok seviliyor derler cidden öyleymiş kafam aklım rahat kesinlikle
Deleted09 bitterdelisi24 hayır faturalar falan hep eşimde o ödüyor ben sadece mutfak eksiklerini kendime ve kızıma harcıyorum.