Budakim bende 3 aylık iğne ile korunuyorum canım 3 kasımda tekrar olacagım ama adet görmedim hiç eczaneden alıp eve ebemiz geliyor o vuracak

Budakim bende istedim ama sağlık ocağındaki hemşire onermedi hormonlu olduğu için spiral taktir en iyisi bu hormonsuz dedi ama ona da ben cesaret edemiyorum

Kendinibegenmis ne zamandır bu yöntem ile korunuyorsunuz acaba peki farklı bir korunma yöntemi uyguluyormusunuz? Sanırım adet olunca oluyoruz bu iğneyi bir de kaç günde etki gösteriyor

Betulll iğne vurduktan sonra hiç mi adet görmediniz ? Ve ne zamandır bu yöntem ile korunuyorsun ve ekstra bir yöntem ile koruyor musunuz yoksa geri çekilmeye gerek kalmıyor mu ?

Ginger ya evet hap iğne bunlar biraz hormonlu ama spiral de kalabiliyor öyle bir ihtimal var

Budakim ilkini bu yıl martta adetimin 2.gününde vuruldum hemşirem 15 gün daha ek korunma kullanın dedi ilk ay adetim düzensizleşti ara kanamalarım oluyordu çok pişman olmuştum ama sonraki ay eski düzenime döndü ben çok memnunum ek olarak başka yöntem kullanmıyoruz artık

Budakim bize olduğunu söylemişti burdan bi arkadaş ona da ebe söylemiş ama benim ebem bi zararı olmadığını söylemişti spirali bana önermedi çok adet gördüğüm için taktıracaksan da hormonlu spiral taktır demişti eğer çok yoğun adet oluyorsan ve olmak istemiyorsan 3 aylık iğne öneriliyor

Kendinibegenmis anladım yani geri çekilmiyor eşiniz değil mi bende bugün yarın olurum iğne yarın arayayım sağlık ocağını randevu alayım

Byzgnl55400 adetim normal oluyor benim ama spiral korkuyorum kayar diye oyüzden bugün yarın iğne olurum yarın ararım sağlık ocağı için randevu alırım

Budakim olduğunuz zaman da yine bi süre dikkat etmelisiniz zaten ebe de daha iyi ve doğru bilgilendirecektir🌸

Budakim yok bana yapmadı adetliyken yapılmasının amacıda hamilelik olmadığını anlamak için

Budakim 3 aydır bu iğne ile korunuyorum eşimde içime boşalıyor hiç sıkıntı cıkmadı adet olmuyorum evet

Budakim adet olup gitmen lazm cnm yani hamile olmadgından eminsen beklemene gerek yok

Budakim bilmiyorum bana da uygun gelmişti o yüzden de mantıklı geldi çok pahalı olsa yaptırmazdım herhalde 😂