Ozge49595 Lori12lorii çıplak üstüne doğru koş ahahah aklı çıksın güzel ic çamaşırlarını giy ama direk işe başlamayın adamin kasık bölgelerine yaglarla masaj yap hafif hafif dokunuslarla dokun bacaklarından tut kasıklarina kadar masaj yap vs vs aklıma gelirse daha yazarım gusel guzel masaj yap kasık bölgesine masaj yapınca çıldırıyorlar
Ozge49595 MarieLaforet iste ne güzel fantezi baktı adam kaçıyor kovalamaya devam etsin cicikler bi saga sola savrulur gözümün önüne geldile bi tuhafıma gitti hwhsshsj😁😁
Benbenim Herif işten gelmiş yatıyor ben bebeyi uyumuşum ☺️ çıplak olarak yatağa girdim adam şaşırdı ilk gözünü açtı kapadı 😀😀sonra uyucam vs diyorum tabi yer mi bulmuş bırakır mı 😅 sonrası malum
Kumruu Lori12lorii salon da otururken yatak odasına git bir gecelik giy ve ayna karşısın da selfi Çek gönder ona hemen odaya gelir zaten ben eşim salon da tel konuşuyordu arkadaşıyla öyle resim attım hemen teli kapatıp geldi sonraa Allah ne verdiyse 😂😂
Ozge49595 Loveislove benimde öyle zaten jiletlemis gibi her yerim yırtık ay göbeğim poğaça gibi yumuşacık valla kocamdan utanmıyorum karnımı tutup konusturyormus gibi yapıyorum çok hoşuma gidiyor hamur gibi hshsshsh
Ozge49595 Cikolatali-waffle valla benim herif çürük çıktı bende iş var onda yok naaplim benim kaderimde böyleymiş