TombulHatun Littlepanda _ Biz neyiz? _ Tombul _ Ne istiyoruz? _ Kilomuzla dalga geçenleri yemek _ Ne zaman? _ Kahvaktıdan sonra 😀😀😀😀😀😀😀
Cikolatali-waffle Littlepanda yaa çok teşekkürler ben de sana burdan kalp yolluyorumm ❤️🥰😂 ne güzel faydam dokunduysa mutlu olmana canım
Cikolatali-waffle Tecrubekonusuyor yaaa valla aklıma gelmedi burda paylaştım görürsün diye düşündüm 😱 bundan sonra böyle şeyleri ilk aana söylicem söz 😅
Tazeannee Rouge ben de sizden duyup yapıyorum 2 aydın falan çok memnunum çok teşekkür ederim tekrardan,gerçekten çok güzel bilgiler paylaşıyorsunuz☺️🥰
Rouge Tazeannee ya ne kadar zarif düsüncelisiniz😍 ilgi gostererek geri donus yapıyosunuz ya asırı mutlu oluyorum 🌸asıl ben teşekkür ederim 🥰🤗🌸
Tazeannee Rouge teşekkür ederim siz de çok zarifsiniz💐🥰 (kusura bakmayın yeni farkettirmeden yorumunuzu gözümden kaçmış)
Shewolff Rouge profil de sana mı ait saçlarınız da çok güzel 😍 ne kullanıyorsunuz bir de rengini öğrenebilir miyim
Ozge49595 Cikolatali-waffle bende yaptım ama hicbisey plmadi yumuşatmadi bi halta yaramadı uni baby kullanmistim
Ozge49595 Cikolatali-waffle banyodan çıktım kurulandim sürdüm bu geri bornozumu giydi ondan mı oldu ki
Cikolatali-waffle Ozge49595 duşunuz bittiği zaman kurulanmadan sürüceksiniz yani vucudunuz yaş iken sonra tekrar su dökünceksiniz biraz.🥰