• Duyuru
  • Kadın Hastalıklar ve Doğum Uzmanı ile Soru-Cevap Buluşması

Merhabaa 💜
Umarım keyifler yerindedir, herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. 😻
28 Ekim Perşembe Günü 21.00-22.30 arası Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Nihan Özdemir sorularınızı cevaplamak üzere burada olacak. 🦋
Herkese haber edelim olur mu? Sorularınızı şimdiden hazırlamayı unutmayınnn😻

Peride bu tartışmayı sabitledi.

Harika😍😍😍💖💖

Hocam merhaba ikiz bebek bekliyorum şuanda 18 haftalık dün kan test yaptırdım hepatit A vürüs pozitif çıktı bunun tedavisi varmı hamilelikte aşıyı tavsiye ediyor musunuz

drnihanozdemir_ iyi akşamlar hocam. Ben yeni hamile olduğumu öğrendim ama bu ikinci hamileliğim. Üç ay önce bebeğin kalbi 10. Haftada durdu kürtaj oldum. Sizce bu gebeliğimde dikkat etmem gereken bir şey var mı. Doktora henüz gitmedim 4+4 teyiz. Ne zaman gitmeliyim bu defa

hemoglobin; B Sonucum 5.9 çıktı carpıntım oluyor doktor bugun kan ilacı verdi peki bebek lere bir zararı varmıdır.

drnihanozdemir_
    Hocam merhaba ikiz bebek bekliyorum şuanda 18 haftalık dün kan test yaptırdım hepatit A vürüs pozitif çıktı bunun tedavisi varmı hamilelikte aşıyı tavsiye ediyor musunuz

Hani Doğum Uzmanı Nihan Özdemir katılacaktı

drnihanozdemir_ mrb hocam 2 ay önce normal doğum yaptım lohusa kanamam bittikten 20 gün sonra tekrar kanamam geldi ve sancım yan kemikten başlayıp rahme kadar gidiyor Dr gittim normal bir şey yok dedi ama ben bunu normal görmüyorum nolur cvplayın kanamam ve sancım devam ediyor 😥

Ben sabitlenmiş posta yanıt yazamıyorum neden acaba