Kızlar cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim ama iki üç gündür aşırı bel ağrısı oluyor biraz ayakta durunca hemen oturma ihtiyacı hissediyorum. Yatarken bile hissediyorum. Sizce Tehlikeli bir durum mu henüz doktora gitmedim erken die. sadece kan verdim sağlık ocağına o da değerler güzel yükseldi. Ama bu bel ağrısıyla napacam bilmiyorum 😞

camguzeli ilk 3 ay ben bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım dogal bi durum olduğunu doktorum söylemişti ağır iş yapma istersen yine de tedbirli ol. Kan gelirse tehlikeli oluyor tedirgin olma

ads aynen biliyorum dinleniyorum sürekli. Ama bazen çok ağrıyor korkuyorum

camguzeli Kötü düşünme hemen. Benimde hamileliğim bel ağrısıyla geçti. Hemde başından sonuna kadar. Bişeycik olmadı şükür.
      Eğer kanaman olursa doktora beklemeden gidersin.

Username çok teşekkür ederim normal olduğunu bilmek içimi rahatlattı biraz olsun. Bu ikinci gebeliğim ama ilkinde hiç olmadı bek ağrısı sonra da zaten 10. Haftada kaybettim. O yüzden tedirginim bu sefer

camguzeli sen yine ayağa kalkıyormuşsun ben allah korusun ama felçli gibi kalkamamıştım iki gün boyunca sonrada bi ay boyunca ağrımıştı fıtığımda olduğu için ben ona yormuştum ama sıkıntı yoktur inşallah merak etme doktorada git bence bi uzmana danışmak seni daha çok rahatlatır

Nimess bilmiyorum erken die haftaya gideriz dedik eşimle. 4+3 olduk bugün ama böyle kalırsam tabi daha erken giderim. Yine de çok şükür kalkıyorum tabi yemek ev işi vs. Yapabiliyorum sadece çabuk yoruluyorum

camguzeli Yinede erken gitmende fayda var. Bende kayıp yaşadıktan sonra Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktora gittim. Her ihtimale karşı kan sulandırıcı ve progestan vermişti. Belki onların sayesinde tutundu bebeğim.
              Sende İnşallah güzel haberler alırsın. 😊🌸

camguzeli İlk aylarda bel ağrısı normal demişti doktorum. bebişler anneleri yorulunca bel ağrısıyla mesaj gönderir hemen dinlenmeye geç öyle olunca demişti 🙃

camguzeli siz bilirsiniz tabi ama bi muayene olun daha doğru bilgiye ulaşın bence sonuçta herkesin durumu farklı bi de daha önce düşük geçmişiniz var belki yapılması gereken şeyler vardır 🤷🏻‍♀️

Yorulmanızda çok normal bi can taşıyorsunuz bol bol dinlenin ☺️ Sağlıklı bi dönem geçirip inşallah sağlıklı bi şekildede kucağına alırsın

camguzeli Benim ilk belirtim bel ağrısıydı oturup eğilmekte bile zorlanıyordum bir sıkıntı olmaz inşallah siz gene de dikkat edin

4 ay sonra

Kumruu nasıl bir ağrı benim kaç gündür doğrulamiyorum resmen boşlukta gibi hisedyorm öyle miydi sizin yoksa normal bel agrisi

Aysegul_42 Bende bir sıkıntı olmadı hamile olduğumu bilmiyordum belim çok ağrıyordu hatta eşim bir kaç defa zeytin yağıyla masaj yaptı,egzersiz yapıyordum ama gebeliktenmiş meğer☺️ Herkeste farklı belirti gösteriyor normal bence ama dr a da sorun isterseniz

2 ay sonra

camguzeli merhaba canım bende yeni hamileyim daha yeni öğrendim doktora gitmedim sizinde beliniz hamilelikte ağrıyor muş şimdi nasılsınız bebeğiniz nasıl b mim de belim iki dakka ç gündür ağrıyor bende önceden 8 haftalık düşük yaptım 🥺