Kızlar cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim ama iki üç gündür aşırı bel ağrısı oluyor biraz ayakta durunca hemen oturma ihtiyacı hissediyorum. Yatarken bile hissediyorum. Sizce Tehlikeli bir durum mu henüz doktora gitmedim erken die. sadece kan verdim sağlık ocağına o da değerler güzel yükseldi. Ama bu bel ağrısıyla napacam bilmiyorum 😞
Gebelikte bel ağrısı !
camguzeli Kimse yok mu?
ads aynen biliyorum dinleniyorum sürekli. Ama bazen çok ağrıyor korkuyorum
Username çok teşekkür ederim normal olduğunu bilmek içimi rahatlattı biraz olsun. Bu ikinci gebeliğim ama ilkinde hiç olmadı bek ağrısı sonra da zaten 10. Haftada kaybettim. O yüzden tedirginim bu sefer
Nimess bilmiyorum erken die haftaya gideriz dedik eşimle. 4+3 olduk bugün ama böyle kalırsam tabi daha erken giderim. Yine de çok şükür kalkıyorum tabi yemek ev işi vs. Yapabiliyorum sadece çabuk yoruluyorum
camguzeli İlk aylarda bel ağrısı normal demişti doktorum. bebişler anneleri yorulunca bel ağrısıyla mesaj gönderir hemen dinlenmeye geç öyle olunca demişti 🙃
- Düzenlendi
camguzeli siz bilirsiniz tabi ama bi muayene olun daha doğru bilgiye ulaşın bence sonuçta herkesin durumu farklı bi de daha önce düşük geçmişiniz var belki yapılması gereken şeyler vardır 🤷🏻♀️
Yorulmanızda çok normal bi can taşıyorsunuz bol bol dinlenin ☺️ Sağlıklı bi dönem geçirip inşallah sağlıklı bi şekildede kucağına alırsın
Nimess evet haklısınız ben de bugün öyle düşündüm pzt gidecem. İnşallah bu sefer nasip olur kucağıma almak
Kumruu nasıl bir ağrı benim kaç gündür doğrulamiyorum resmen boşlukta gibi hisedyorm öyle miydi sizin yoksa normal bel agrisi
Aysegul_42 Bende bir sıkıntı olmadı hamile olduğumu bilmiyordum belim çok ağrıyordu hatta eşim bir kaç defa zeytin yağıyla masaj yaptı,egzersiz yapıyordum ama gebeliktenmiş meğer☺️ Herkeste farklı belirti gösteriyor normal bence ama dr a da sorun isterseniz