MarieLaforet bitterdelisi24 bizim de öyle balgamlıydı bi de mini minnacık burnu akıyordu. Ama sonra bu sarımsaklı yağı sürdüm iyi geldi sana da gelir inşallaj
Poinella bitterdelisi24 aynen bende oyle. Ek gidaya yeni yeni geciyoduk zaten kabul etmiyordu simdi tekrar basa döndük
bitterdelisi24 2020Dnz evet kıme sorsam aynu seyı dıyor gecen hafta gıttık cıgerlerıne ınmedı dedı doktor. Bakalım bu sarmısak zeytınyag onu yapıyorum gecmezse gıdıcez artık ne verdı size doktor
Xlovemax12 Poinella çok teşekkür ederim size çok geçmiş olsun valla bizde hiç çıkmıyorz Bi yere ama gelip buluyor işte
2020Dnz bitterdelisi24 az önce kontrolden geldik. Ciğerleri tamamen toparlanmış. ilaçları 10 güne tamamlayıp bırakabiliriz dedi.
Acemi-anne Xlovemax12 yıkanmamış koyun yünü kesinlikle tavsiye ederimm. 2 günde geçirdi benim kızlarımın öksürüğünü 🌺
bayangamzelili Xlovemax12 ben çam kozalağı şurubununduydum benimde oğlum küçük evde ne olur ne olmaz tutacağım geçmiş olsun şimdiden sarımsak zeytinyağı ayaklarının altına sürüp çorap giydirebilirsinn