drnihanozdemir_ Fulyaaa1 d dimer gebelerde genel olarak yüksek çıkar İlaç başlama veya bırakmaya kriter olmamalı
Anna_karenina1 drnihanozdemir_ sürekli vajinal kasintim oluyor binlerce doktora gittim hep nafile normal doğum yaptım gene aynı ne yapmam lazım
drnihanozdemir_ Anna_karenina1 kültür alınıp flora düzenleyici kullanmalı ayrıca 6 aylık tedavi protokolü uygulanabilir
drnihanozdemir_ Ensar_annesi21 enfeksiyon kapma ve kanama artışı riskleri var eğer kaldıysa kürtaj ile alınmalı
Ebrulicee drnihanozdemir_ iyi akşamlar Doğum yapalı 40 gün oldu ama idrarımı tutamıyorum sebebini bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim
Deleted19 Peride iyi akşamlar doktor hanım 25 yaşındayım adet dönemlerimde yüzümde cok fazla ağrılı sivilce çıkıyor neden olabilir ne önerirsiniz
dilaraakkaya drnihanozdemir_ merhaba bendede polikistik over var 70 kiloyum yeni evliyim cocugumun dogal yolla olma ihtimali yuzde kac acaba bazi kisiler birsey yapmadan hamile kalabiliyormus ve ben duzenli adet oluyorum birkac seferdir siz bu konuda ne dusunuyorsunuz
Liyalina drnihanozdemir_ vajina ultrasyonu yapmadi hocam sadce kan degerlerine bakti 15 gun sonra tekrar gel dedi
drnihanozdemir_ Ayselichh 1 hafta daha bekleyin gelmezse tekrar test yaptırın eğer negatif ise ve emzirme yoksa söktürücü uygun olur
Burcu112 Haftadayım ellerim özellikle sabahları çok şiş oluyo ve kapatamıyorum bi süre bazen tüm gün acıyo özellikle orta parmağıma acıdan bazen dokunamıyorum ve genel bi vücut ağrısı var normal midir çok oturursam da ayaklarım şişiyo magnezyum da kullanmama rağmen ağrılarım hafiflemedi ne önerirsiniz
c_suu doktor hanım dış gebelik ve boş gebelikle alakalı bilgi verebilir misiniz. Beta değerleri birşey ifade eder mi yoksa kese ve sonrasını mı beklemek gerekir anlamak için?
camguzeli drnihanozdemir_ peki bel ağrısı bu dönemde düşük riski mi bir de sol karında da sancım oluyor
drnihanozdemir_ Ebrulicee henüz çok erken eğer 3. Ay sonunda devam ediyorsa mutlaka doktora başvurun Şimdi için kegel egzersizleri öneririm
Titizkiz Peride 28 haftalık hamileyim bir sınırlama olmadı ama son zamanlarda cinsel ilişki sırasında bir batma hissediyorum. Enfeksiyon dan olur mu ? Doktorum toz vermişti ama hala devam ediyor.