Bsrkaya Deleted7 suan hala oyle çünkü emziriyorum ama daha sonrası nasıl olucaklar bende merak ediyorum
Cilekliturtaa @“SarisinCitir”#p367084oğlum sağolsun sabah akşam koala gibi yapışık olduğu için çekiştire çekiştire aşırı sarktı eski halinden eser kalmadı 😔
Lagosiyawo Deleted7 yok tatlım sadece ucu daha belirginleşiyor hormonal bi durum fakat iki çocuk doğurmuş biri olarak şunu söyleyebilirim ağzıma girmelerine bir falan kaldı 🤣 bekarken 80/85b falandı şu an desteksiz emzirme sütyeni 95 anca 🤭
Sihirlisabuncu Deleted7 yok yani evlendikten sonra çok büyümüyor hamileyken ve doğumdan sonra çok büyüyor süt dolduğu için
Merguse Deleted7 evlenirken 75 di hatta boşlık kalıyordu doldurmuyordu sütyeni evlendikten sonra 80 tam oldu bütün çamaşırlarımı yeni aldım 75 ler olmadı evlilin 3 cü ayında hamile kaldım 80 85 tam oldu şuan 3 buck aylık bebeğim 90 giyiyorum 😒😒 inşallah bian önce düzelir hic alısamadım bu gögslere 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Peridehatunu Yok ya evlenince büyüme olmadi bende. Kaynanam hep der erkek eli degimce büyürmüs dedigini duydum kackere ama bende olmadi. Simdi emziriyorum eski sutyenlerim olmuyor. 85tim simdi 90aliyorum hep anca oluyo. Ama kaba durmuyo öyle 😘