Ros Tanrım, bunu saymıyorum, affet Bir hayat yetmiyor öğrenmeye Ne çabuk geçmiş seneler, hayret Ben daha yeni başladım büyümeye Aklım gelmedi hâlâ başıma Bunu deneme diye farzet
Miskin2 Ros Anne beni anlayan yok Omuzumda yüklerim çok Seninkin de yer kaldıysa Başımı koysam biraz anne 🚬
Kobranecla Ros yaşamak içimden gelmiyor artık, öylesine dertli öyle üzgünüm…🎶 Müslüm Gürses= küskünüm 🎶
TombulHatun Ros Sol adımın at geriye Seke seke dön geriye Erzincanın düz halayı Salla omzun al aşağı 😂😂😂😂 Ben bu gece halay modundayım 😂😂
Ros Çok harcadım, çok ziyan ettim Gençtim, güzeldim, cahildim Sandım ki, bu bahçede kış yok derken Hakikatle uyandım
Ros Göz açıp kapayıncaya gül solmuş Bülbüller figanda Donmuş duvarda fotoğraflar Bir varmış, bir yokmuş
Hoyrat @Ros Uyanmak zor, uykunu bölmedikçe kurtuluş Çıkışı bulamadığın yol üzeri, gözün kapalı yıpranış Yıprandığını bir tek senin bilmen kıvranış Ağladığını kendin görmen, ruhen yıkılış…
Byzgnl55400 Yine gözümüz yükseklerde Hayat geçiyor perde perde Doydum artık bana müsaade Bir yer bulalım, dünyadan uzak 🎶
Hoyrat Ros En sevdiğim cümle o bu şarkıda birde bir şarkısında sen olmadan neye yara en güzel kumsal bu cümle çok hoşuma gidiyo
Ros Aklım başımda değil Dostlar yanımda değil Kimse umrumda değil Sanırım her şey yolunda Derdinden bir çareyim Çok diplerde bi yerdeyim Seslensen de derindeyim duyamam asla Sanırım her şey yolunda