Merhaba kızlar biraz özel ama sizler biliyorsunuzdur diye fikirlerinizi almak istedim 3 aylık iğne ile korunanlar var mı ? Nasıl etkili mi ? Ağrı sızı tarzında birşey yapıyor mu ? Emzirenler kullanabiliyor mu ? Bilgileriniz var mı ufak ufak da olsa biraz bilgilenelim 🙏🏻😍
3 aylık iğne
Sihirlisabuncu Hic iğne ile korunmadim hormonlar la oynadiginu duymuştum hap veya iğneye Hic yonelmedim
Sihirlisabuncu 3 aylık iğne zaten emziren ler için ben 3 ay adet olmuyodum sende nasıl yan etki eder bilmiyorum
Sihirlisabuncu Ben vurdurdum. Emzirenler için zaten. Ama nasıl bir hormon yüklemesi yaptıysa adet olamıyorum 1 aydır. 3 ay boyunca olmayanlar varmış, ya da sürekli lekelenen. Kafam rahat ama benim ayarlarimla oynadı biraz 😂
Sihirlisabuncu emziriyorum doktor hapi onermedi aile hekimim. İgne yaptirdim bende yeni henuz nasil bir yan etkisi olacak bende merak ediyorum bakalim.
Sihirlisabuncu kullanıyorum ama 7 gündür adettryim yan etkisi kişiden kişiye değişir
Sihirlisabuncu canım ben marttan beri 3 aylık iğneyle korunuyorum o zaman emziriyordum hemşirem bunu önerdi benimde işime geldi açıkçası çünkü 3 ayda bir vuruluyorsun tabi uyardı yan etkileri konusunda bende ilk ay düzenim bozuldu ara lekelenmelerim oluyordu ama bir ay sonra eski düzenime döndüm birde biraz iştahım açıldı buda işime geldi çünkü kilo almak istiyordum biraz gerçi yine alamıyorum ama neyse 😂ben memnunum yani
Etkili bir korunma yöntemimi acaba bilgi verirmisiniz elim prezervatif ile korunuyor ama cokta güvenmiyorum
Bbrcu0 nasıl yaptın eczaneden mi aldın
@“Kendinibegenmis”#p368331eczaneden alınıyor sanırım hangisini aldınız siz
Sihirlisabuncu eczaneden aldim saglik ocaginda hemsire yapti. Fiyati 17 tl idi