Kızlar ilişki sırasında elimle okşayarak boşalıyorum ama ben istiyorum ki ellemeden ilişki esnasında boşalmak varmı benim gibi olan
Orgazm
Kelebekler malesefe bende öyleyim ve bı çözüm bulmus değilim surda durayım belki işe yarar bisiler söyleyen olur🤷🏻♀️
Kelebekler Klitoristen zevk alıyoruz ondan ben önceden sürttürüp orgazm olurdum 🤭 zamanla alışıyor vajinal orgazma ben kendim yönetiyorum mesela üstte olduğum pozisyon yada doggy kendim git gel yapark oluyor ama çok uzun sürüyor denedikce olur
Kelebekler ben hiç bi şekilde olamıyorum maalesef ama vajinal aşırı merak ediyorum bu orgazm nasılsın bisey cok merak ediyorum
Kelebekler eğer vajinal olmak istiyorsan mast. Bırakmalısın. Yapmaya yapmaya vajinal tetikliyor sonrası orgazm oluyosun bırakmayı dene
Vajinal boşalma yı tam nası yapmak gerekir acaba
eternallove klitoristden boşalmak gayett zevkli ama dimii 🙈🙈🙈
Gknlll ay evet ya onun verdiği haz başka gerçekten 😂
Kelebekler bende öyleum. Çok nadir ilişki esnasında orgazm olurum 🙄
Kelebekler yalnız değilsm bacım eşim içerdeyken hiç boşalmadım desem kendi rahatlar beni ise ya once yada sonra rahatlatır hiç aynı anda olmadık ya
Bende hic vajinal olmamistim kizlar geçen gün ilk defa esim icimdeyken oldu 1 hafta olmustu ne mast yada ilişki olmamisti birden oldu mast ve iliski surenizi uzatinca oluyor diye düşünüyorum kizlar ama oksayarak bosalonca daha cok rahatliyor insan
Mihrimahnur hahahaha ya önce ya sonra demişsin allah senii demii öyle oluyoo hattaa kendinden önce rahatlattığı fazla oluyo önce ben sonra o 😂😂😂
Kelebekler bende sizim gibiyim. 😞
Gknlll aynen öyle vallaha acaba diyorum herkesmi öyle buraya yazmıştım bitkeresimde herkes öylendeğülmiş nolcak böyle bilmiyorum