1dost Evet arkadaşlar bende dahil burda birbirini merak eden epey çok madem herkes net resmini atamıyor çekiniyor hadi o zaman güzel bakışlarınızdan mahrum etmeyin bizi gözler kalbin aynasıdır demişler atmak isteyenleri bekleriz Anlıkta olabilir yeterki netten başkasınınkini kesip atmayın 😂🤪 maksat eğlence muhabbet 😉
1dost Deleted11 Ovv ilk misafirim Hediye çeki kazandınıııız 🥳🎉💃💃💃😁 Çok teşekkür ederim canım hadi sizide görelim o zaman 😘
1dost Deleted11 Niye kız çapaklımı tüh yıkamadınmı yüzünü ayıp ayıp 😂 hadi yaaa lütfen kırmayın nolcak zor değil o kdr
Deleted11 1dost bütün galeriyi dolaştım ama bir tane bile gözümün düzgün çıktığı foti yok 😂 kına ve düğün fotilerim hariç 😂😂
MarieLaforet 1dost gözlerine maşallah ne güzeller. Bu da benden inanmayana inandıracak değilim, inanmayan kişi kendinden bilir işi, inanmayan kamildir başka da bi şey demiyorum [upl-image-preview url=//i.imgur.com/XuqTd7L.jpeg]
1dost MarieLaforet Bak şimdi bu oldumu aşkolsun 😏 ciddiydim halbuki yani şimdi herkes senden görüp böyle atarsa küserim 🥺
MarieLaforet 1dost yaa gözlerim çok karakteristik tanınmak istemem 😅 ARKADAŞLAR BEN KUYUYA TAŞ ATTIM KİMSE PEŞİMDEN GELMESİN 🤪
1dost Poinella Google IMG yükle yaz ordan önceden kırptığın resmi yükle yüklendi falan yazıyor ondan sonra altta ikinci kopyala yazan yere tıklayıp buraya yapıştırcaksınız ☺️