Herkese merhabalar. Ben Gaziantep’te yaşıyorum. Psikolojik danışman ve rehber öğretmenim. İlkokul ve ortaokula matematik Türkçe dersleri veriyorum. Ödev öğretmenliği yapıyorum. Okuma yazma eğitimi veriyorum. Şu an bir öğrencim var özel ders verdiğim. Ama birkaç tane daha bulmak istiyorum. Sizce nasıl bulabilirim?

Annafreud Okullara bilgi verebilirsiniz özel ders veriyorum diye sonra etrafiniz daki insanlara bildirin umarım bulursunuz sonra Instagram hesabınızdan duyurun WhatsApp

Özel kurs merkezlerine, Milli eğitim ve halk eğitim kurslarına varsa belediyenin ya da gençlik ve spor bak. Kurrs merkezlerine başvurun onlar ihtiyaç halinde sizinle iletişime geçerler ayrıca özel ders sitelerine profil oluşturup veli ve öğrenci bulabilirdiniz

Annafreud milli eğitim bakanlığına bağlı kurumlar dışında bu işi para ile yaptığınız tespit edilirse ve şikayet konusu oluraa çok büyük ceza alırısınız bilginiz olsun milli eğitim kurumlarında ancak böyle dersler verebilirsiziniz

Annafreud benim bi arkadaşımda özel ders veriyordu. İlk özel ders verdigi kişi üni deki hocasının cocuguydu. Sonra o cocuk herkese demiş özel ders alıyorum diye. Arkadaşimin telefon numarasini istemişler, o cocukta vermiş herkese 😅 o cocuk meşhur etti yani arkadaşımı. Sonra hamile olunca bıraktı. Ama sizde afiş hazırlayip okullara asabilirsiniz. Bende bekarken mahalledeki cocuklara ödev ögretmenligi yapiyordum. Evlenince bıraktım😄

Harleyquinn ben şu an özelde çalışıyorum. O yüzden sıkıntı değil. Eğer milli eğitimde çalışsaydım sıkıntı olurdu

Yorumcuanneniz milli eğitime bağlı çalışanlar için yasak. Ben özel kurumdayım sıkıntı olmaz

Annafreud eşim akademisyen fransız dili ve edebiyatı üzerine geçen yıl lisansı bitince hemen kolejlere ilgili okulların alan birimlerine kayıt yaptırdı orada panolar var ordan öğrenciler iletişime geçiyolar eşimin şu an okul dışında 4 öğrencisi var özel ders verdiği bunlar bazen dönemlik bazen yıllık bazende aylık anlşaıp memnun kalırlarsa devam ediyosunuz .. yani onlar gelip sizi bulmuyor sizin ilgili alanlara okullara yetkililerle konuşmanız yol izlemeniz gerek 🌸

Yorumcuanneniz kamuda yasak mebe bağlıysa özel kurum çalışanı olmakı veya düz mezun hiç bi yere bağlı olmayan

Annafreud
            Siz yinede iyi araştırın ben yasak diye biliyorum çünkü dersaneler bile yasaklandı bir dönem biliyorsunuz şimdi özel okullar yada klüpler var milli eğitim bakanlığı kontrolünde