Merhaba arkadaşlar..Çay ağacı yağı kullanan var mı aranızda ? Sivilceler için duydum ama kullananı görmedim henüz.Başka şeylere de iyi geldiği söyleniliyor.Aranızda kullanıp memnun kalan,şunlara iyi geliyor dediğiniz şeyler var mı? Popodaki sivilcelerle başım dertte ne yaptıysam geçmiyor çok kötü duruyor çamaşır giyerken ki özgüvenim onlar yüzünden yerle bir oldu,görüntüyü geçtim bazen öyle yerde öyle büyük çıkıyor ki otururken canım acıyor
Çay ağacı yağı
Tazeannee ben kullandım tırnağımda mantar vardı. Sabunu yağı kremi ucunu de kullandım 15 gunde gecırdı…
Ucucu bi yağ o yuzden sakın tek basına kullanma .. ve evet sıvılceyede iyi gelıyor
bitterdelisi24 teşekkür ederim güzel bilgileriniz için,sakın tek başına kullanma demişsiniz de acaba nasıl kullanabilirim?
Tazeannee mesela zeytınyag damlatablırsın ıcıne.. tek basına zarar verebilir yuzune .. rica ederm faydalı olabildıyse ne mutlu bana 🥰🥰🥰
bitterdelisi24 tabi ki☺️ Almayı düşünüyordum ama almadan evvel kullanan kişilerin yorumlarını görmek istedim
Tazeannee ben hiç faydasını görmedim 😒
Kobranecla yaa😔 ne amaçla hangi bölgeye kullanmıştınız acaba ?
Tazeannee dusun doktor bana ameliyatla alıncak bu tırnak dedı. Cunku tırnagım batmıştı üstüne mantar olmustu .. korkumdan aldırmadım esım bu yağdan aldı sonrw uyurken bı baktım tırnagım düşmüş:) yani cıddı anlamda faydalı bı yag
Tazeannee sivilceler için aldım hergun Sabah akşam temiz cildime Pamuk ve masajı ile 1 2 ay düzenli kullandım hiç faydası olmadı
Tazeannee Çay ağacı yağı ve diğer sivilce için kullanılan yöntemler önce kökteki irini kusuyor uzun bir süre, yani kullanırsanız bir yıl fayda beklemeyin. Daha çok sivilceniz çıkacaktır. Sarımsak yağı yüzünden yıllarca sivilce olmayan cildimde çene ve kaş kısımlarında dışa vurmayan içten şişkinlik ve ağrı oluşturan kör sivilcelerden çok çektim.
Bence siz pratik olarak o an sivilcenizi kurutacak yöntemler deneyin. Mesela sivilce çıkan yüzeyin temiz ve steril tutarak (sirke ile inceltilmiş su, karbonatlı su yada kolonya ile silmek gibi yöntemleri araştırıp tercihinize kalmış dış yüzeyi bakteriden arındırarak) dıştan mikrop kapmaması için üzerine cildinize dokunmayacak bir nemlendirici sürerek işe başlayabilirsiniz. Bunlar sadece anlık sivilce kurutma yöntemleri. Ama kalçanızda çıkması cildin yağlı olması ve hormonal bir değişimden yada karaciğer yağlanmasından kaynaklı olabilir. Yani dıştan değil de içteki bir sorundan dolayı olabilir. Onun için cildiyeye gidip değerlerinize baktırmanızı ve ona göre bir tedaviye başlamanızı tavsiye ederim. En kesin çözüm..
Tazeannee ben farmasinin cay agıcı yagini yuzümde cikan sivilceler icin kullaniyorum iltihaplı sivilveyi iki güne kuruyor. Ama popodakiler icin bilemem faydası olur mu
- Düzenlendi
Tazeannee sactaki yağlanmaya kepege egzamaya, yüzde yüz temizleyiciyle birliktelik kullanimda temizlemeye, duşta bir iki damla su icine kullanilabiliyo, he birde agiz gargarasi suyla yapinca nefesi ferahlatiyor.ama cok az bir iki damla cok baskin kokusu var
bitterdelisi24 yaa bende de tırnak batması var gitsem olacakları az çok tahmin edebiliyorum bu yüzden korkumdan gitmiyorum.Eşimde de mantar var siz de ne güzel işe yaramış biz de deneyelim inşallah şifası olur çok teşekkür ederim 💐
Tazeannee mutlaka dene bana dua etceksıb ıntrntte ucuz aktarsan pahayla aldık biz
Kobranecla üzüldüm sizin adınıza,benim içinBir şeyi düzenli kullanmak çok zor hep aksatırım zaten ama keşke fayda görseymişsiniz. İnşallah çözümünü bulursunuz en kısa zamanda çünkü sivilce insanın kendini kötü hissetmesini bile kolaylıkla sağlayabiliyor
zarifhanim güzel yorumunuz İçin teşekkür ederim 💐 ben de artık hormonal olabileceğinden şüpheleniyorum doktora gidip bir tahlil yaptırmak en iyisi galiba,çünkü çok can sıkmaya ve yakmaya başladı birçok yöntem denedim ama yok sanki daha kötü oluyor.Dün üst bacağımda çökmüş kocaman bir tane ve çok acıyor
Mavisim20 farmasi markasından çok duydum bu ürünü,ben de farmasi alacağım muhtemelen,yüzümde de çıkıyor nadiren adet olacağıma yakın ama kendi kendine sönüyor hiçbir şey yapmıyorum iz de kalmıyor ama popoda çıkıyor kendi kendine sönüyor ama iz de kalıyor yani bir sürü de sivilce izi var koyu renkte
Rouge ay ne güzel acaba hangi markayı kullanmıştınız ? Sırtımda hiçbir zaman olmadı çok şükür,sadece yüzümde ve popomda var yğzğmdekiler adet dönemine yakın çıkıyor Kendi kendine sönüyor ben hiçbir şey yapmıyorum popoda çıkıyor sönüyor ama is kalıyor ve hep çıkıyor orada bir sürü de sivilce izi var koyu renkte
bitterdelisi24 mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederiz ☺️ Dua etmeyi de unutmam🙏