• ANKET
  • Sahte bilezik mi? Şüphelerim doğru mu?

Kızlar bu bilezik sahte mi? Ablamin düğün takılarını bize hic gostermemislerdi tesadüfen 1 yıl sonra denk geldim. Hem cok hafif hem de kac ayar olduğu seri numarası falan icinde yazmıyor [upl-image-preview url=//i.imgur.com/ACUyKPp.jpeg]

Sahte mi?

Evet!
Hayır!
Bu anket sona ermiştir.

Sabah mutlaka cevaplarınızı bekliyorum uyuyorum simdilik🤣

Pcoslu1anne Valla şimdi öyle bir imitasyon furyası başlatmışlarki gerçeğini aratmıyor ayarı bile yazıyor içinde ne desem bilemedim burdan bakınca anlaşılmıyor gibi ama sahtelerinin içine bile ayar yazıyolar diye biliyorum ben 🤷

1dost Bunun ici tırtıklı tırtıklı aynı bilezigi 4 yıldır ben takiyorum ici dümdüz

İçi düz bendekılerın sahte sanırım

Pcoslu1anne bu çok parlak bi sarı sahteye benziyor bu kadar rengi bariz olmaz gerçeğin bak bende aynısı var atayım sana çok renk farkı var ve içinde ayarı ve seri numarası gibi bi numara olmalı [upl-image-preview url=//i.imgur.com/KApWPij.jpeg]

Pcoslu1anne Aynen öyle gösteriş için ne gerek var millet senin altınını görse ne görmese ne yani değişik kafalar işte ama artık düğünler altınlar çok pahalı olduğu için haberlere bile çıkıyor yani altının birebirini yaptırıp aman ele güne karşı bişe takmadı denilmesin diye gelinlerine takan çok 🥴hadi onuda geçtim bide şimdi sahte çeyrekler fln çıkmış düğünü olanlar isyan ediyor bozdurmaya bir gidiyolar 10 çeyrek varsa 3 4 tanesi sahte çıkıyor haberlerde görmüştüm dalga geçiyolardı hatta altın satanlar artık üstüne isim yazmadan satmasınlar fln diye çok mantıklı dmi 😂

TombulHatun Aslında en güzeli o böyle banada takılmıştı düğünümde çok mantıklı gelmişti isim yazmak 😁 yada en güzeli artık bu pandemideki gibi takı töreni kalkmalı şimdiki gibi zarfa koyup isim yazıp atcan kutuya bide takı takmak için o girilen sıradan ve öpüşmekten nefret ederim 🤦

Pcoslu1anne En yakın kuyumcuya götürüp sorun,burda ne desek aklınızda soru işareti olur,işi bilene sormak gerek en doğru cevabı o verir.

Pcoslu1anne Bileziğin rengi ve hafifliği gerçek gibi duruyor 15 16 gramlık bilezikler de bu incelikte. İmitasyon burmalar gördüm ama işçiliği berbattı. İçinin böyle olduğunu ise ilk defa görüyorum, genelde düz dışındaki şeklin aynısı içte oluyor. O sebeple altının fırladığı bir dönemde bu kadar usta bir işçilik ile sahte bileziklerin varolacağı şüphesi de mantıklı geldi açıkcası. Kıyısında kenarında ayar numarası falan yazmıyor mu acaba? En iyisi bir kuyumcuya sordurmak.

Lagosiyawo Aynısını yıllardır bende takiyorum elime alır almaz bi değişiklik fark ettim benimkinin ici de düz 5 tane var ama yok gibi yani icinde hic bir şey yazmıyor

1dost of aynen ya tanımadığım bir sürü insan şap şup öpüyo düğünün yarısı ziyan 😀😀😀😀