Lagosiyawo Lokumanasi geçen bi post gördüm Gözlerimi çamaşır suyuyla yımama isteği geldi 🤣 post aynen şöyle Kocişkoşumla kaynişim ve kayınbabişime yemeğe geldik çekkk 🤦🏼♀️
Lokumanasi Lagosiyawo bir arkadaş vardı. Normalde akıllı başlı kız gibi ama kocis kaynis dedikçe soğudum. Saygı duyamıyorum:(
Ask_hosmus zarifhanim bu fotoğrafı çeken ayaklarının altını öptüren kadına ne desem bilemedim eşim ver ayağının altını öpim dicek salak salak konuşma derim valla resmen kadın rezil etmiş adamı yaa🙄
Ask_hosmus Nietzsche bana da sanki adam bi boklar yemiş pişman olmuş karısı da böyle yaparsan affederim demiştir 😂😂
Ask_hosmus Lokumanasi benim kocam şöyle benim kocam böyle derler her yerde evde başbaşa kalınca da birbirlerini bi kaşık su da boğacak dereceye gelirler o yüzden kocişim diyene inanmıyom valla 😂😂
zarifhanim Nietzsche ya ben tüm fotolara detaylı bakmadım. Siz diyince sağ alttakini gördüm, hahahahaha resmen yüzünü örtmüş iyice ay insan bir huylanır her dk ayağının dibinde düşününce 😂
Peridehatunu Bide meselâ kadin kocasindan dertli derdini anlatiyor belli üzgün yani, geliyo aa benim kocam öyle yapmaz beni şöyle sever böyle sever diye anlatanlar🙄🙄🙄😒
Lentlily Peridehatunu işte en kızdiğim şey bu ya gerçek hayatta da bi cok arkadaşimdan soğuma sebebim oldu yani. Bişey anlatiyosun aaa benimki aslaa ole yapmaz onu sorduk sanki sana